Ce va păți denunțătorul Liei Olguța Vasilescu?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Liei Olguța Vasilescu i s-a închis dosarul “Fațada” de către procurorii DNA, dar îl va acționa în justiție pe denunțător.

„Nu voi merge la CEDO, pentru că statul român ar fi cel condamnat şi din banii mei, ai dvs., ai tuturor cetăţenilor se vor acorda despăgubiri. Nu am nevoie de despăgubiri financiare. Încă de acum un an de zile m-am adresat Secţiei speciale de investigare a magistraţilor pentru a ancheta procurorul respectiv pentru abuzuri, inclusiv pentru acte de tortură. Singurul mod în care mă puteam apăra a fost să mă adresez acestei specii speciale care dacă mâine se desfiinţează sau când doreşte noul Guvern, va deveni o problemă pentru toată lumea, pentru că atunci când sunt abuzuri făcute de astfel de procurori, oamenii nu au unde să se adreseze. Şi bineînţeles împotriva unuia dintre denunţători mă voi adresa instanţei, pentru că e vorba de mulţi bani pe care i-am cheltuit cu avocaţii, de hărţuirea mea care continuă şi cred că a venit momentul să se termine toate aceste lucruri”, a declarat Vasilescu, marţi seara, la TVR1.

Cine este denunțătorul?

Absolvent al Facultăţii de Matematică din Bucureşti, Petru Ioan Becheru are un master în inteligenţă artificială şi este doctorand în informatică. În 2013, şi-a convins vecinii să îl aleagă preşedinte de asociaţie de locatari. În acelaşi an, Primăria Craiova a început proiectul „Faţada” care a inclus şi blocul în care locuieşte Petru Becheru. Atunci, spune el, au început problemele.

Şi asta pentru că n-a fost de acord cu proiectul. I s-a părut că la mijloc e ceva ilegal. S-a dus și a turnat la DNA.

Citește și: Deutsche Welle critică timiditatea regimului Iohannis, în relația cu Republica Moldova

Lia Olguța Vasilescu a și fost reținută 24 de ore de către procurori. După 4 ani, DNA a închis dosarul. Denunțătorul va fi acționat în justiție pentru mărturie mincinoasă, pasibil de pedeapsă cu închisoare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu
Una dintre cele mai mari tranzacții ale anului 2020, vânzarea acțiunilor companiei 100% românești, SMART ...