Să nu țină copilul în frig / Primarul Dominic Fritz se mută într-o vilă de 300.000 de euro

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se mută în casă nouă, pe strada Eneas, într-o vilă încălzită cu gaz, fugind de pe bulevardul General Ion Dragalina, unde are încălzire de la Colterm. Vila are o valoare de peste 300.000 de euro, au declarat pentru Ziua de Vest mai multe surse.

Asta în timp ce zeci de mii de timișorenii abonați la Colterm riscă să rămână fără căldură și fără apă caldă peste iarnă, E.On anunțând că pe 25 octombrie va opri livrările de gaz către compania locală de termoficare, mai spune ziarul local.

Sursele noastre nu știu sigur dacă Fritz va cumpăra sau va închiria locuința de pe strada Eneas, însă ne asigură că este vorba despre o proprietate evaluată la aproximativ 330.000 de euro, deținută (până acum) de un cetățean italian, directorul firmei DEL BONO & CO SA Timișoara. De câteva zile la vila în care se va muta primarul lucrează de zor o echipă de muncitori.

Recent, s-a căsătorit cu Yiran Lin, având un copil mic.

citește și: Guvernul german a scos impozitul pe energie și dă bani pentru izolarea caselor

Colterm a intrat în insolvență și nu are contracte pentru furnizarea cărbunelui sau al gazului. Recent a primit din rezerva guvernului un vagon de cărbune care a fost topit într-o noapte.

Din cauza neglijenței primarului, în vară Primăria Timișoarei a trebuit să plătească o amendă de 20 de milioane pentru că nu a achiziționat certificatele verzi.

Fostul primar al municipiului Timişoara Nicolae Robu a solicitat public Direcţiei Naţionale Anticorupţie să îl ancheteze pe actualul edil, Dominic Fritz, pentru că a creat un prejudiciu de peste 20 milioane de lei, după ce societatea de termoficare Colterm a fost amendată de Administraţia Fondului pentru Mediu pentru că nu a cumpărat certificate CO2.

Nicolae Robu a atras atenția din vară că timișorenii nu vor avea căldură la iarnă.

DEZVĂLUIRI / Dominic Fritz a lucrat la GIZ Gmbh, agenție a spionajului german. De ce nu lămurește situația?

Loading...

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Nicolae Ciucă este un apropiat al SRI,” susține jurnalista Sidonia Bogdan
Din lectura declarației de avere a primului ministru desemnat, Nicolae Ciucă, jurnalista Sidonia Bogdan a ...