Romeo Dunca: doi liberali s-au îmbolnăvit de ”pierdere de caracter”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca, riscă să piardă majoritatea în Consiliu, după ce și-a acuzat doi colegi de partid, consilieri județeni, că s-au îmbolnăvit de ”pierdere de caracter”

Prezent zilele trecute la Forotic, Dunca le-a spus cetățenilor de acolo că atât Viorel Bașag, cât și Bogdan Miloș s-au îmbolnăvit de „pierdere de caracter”, astfel că a cerut excluderea din PNL a celor doi consilieri județeni care s-au împrietenit subit cu cei de la PSD, susține Caon.ro.

citește și: Timișoara va avea cel mai mare stadion din provincie, anunță Alin Nica

”Ca la măseaua de minte, trebuie extracție”

„Liberalii noștri îmbolnăviți de pierdere de caracter sunt doi, ceilalți sunt 14, din cei 17 cu mine cu tot, doi s-au îmbolnăvit de pierdere de caracter. E ca la măseaua de minte, trebuie extracție, eu nici nu mai discut, am cerut excluderea celor doi din PNL, n-are rost să fim 17 și să nu știi la care să te uiți, mai bine să fim 15, de caracter, adică mai bine mori împăcat cu tovarășii tăi decât să-ți fie teamă că ești înjunghiat pe la spate de colegii tăi. Ce să faci cu un om care și-a pierdut obrazul? Nu există lucru mai de preț pentru om decât obrazul. Nu contează că pe unul dintre cei doi l-a supărat unul sau altul din PNL. O să-i găsiți spălați la PSD, îi va alinia Crina, o să vină cu ei să-i votați, oamenii de caracter ai PSD.”, a spus Romeo Dunca, potrivit sursei citate.

Filiala județeană este condusă de Marcel Vela, fost primar al Caransebeșului.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Diminutivul și bășcălia la români
Poporul român este inventiv. De obicei, dar mai ales când nu trebuie. Bășcălia este sport ...