Timișoara va avea cel mai mare stadion din provincie, anunță Alin Nica

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Alin Nica, președintele liberal al Consiliului Județean Timiș, a anunțat, miercuri, 31 mai 2023, că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru noul stadion din Timișoara. Se așteaptă banii de la Guvernul României.

Proiectul noului stadion de la Timişoara merge înainte. Consiliul Judeţean Timiş a finalizat studiul de fezabilitate pentru arenei care se va construi în locul actualului stadionului „Dan Păltinișanu”.

Demolarea actualului stadion intră în sarcina Consiliului Județean Timiș.

Alin Nica susține protestul suporterilor lui Poli Timișoara

Terenul pe care va fi realizată construcția aparține integral Consiliului Județean Timiș, finanțarea a fost atrasă de aceeași instituție, însă demararea lucrărilor depinde de Guvern. Consiliul Județean Timiș este pregătit să acopere toate costurile de demolare, de pregătire a terenului și de asigurare a utilităților, motiv pentru care facem un apel public către Guvernul României să urgenteze aprobarea indicatorilor tehnico-economici și să dea hotărârile care permit începerea lucrărilor”,, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timiș.

citește și: Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

Vestea vine la câteva zile după ce suporterii timișoreni au protestat în Piața Unirii pentru că Timișoara, leagănul fotbalului românesc, n-are un stadion de cinci stele.  . „Susțin solicitările suporterilor, ale familiilor care au juniori care se antrenează și, nu în ultimul rând, înțelege nevoia organizatorilor de evenimente care depind de existența unui spațiu care să facă posibile evenimentele de anvergură, în interiorul orașului”, a mai spus Alin Nica.

Noul stadion al Banatului este una dintre cele mai importante investiții de infrastructură care urmează a fi făcute în Timișoara, va costa peste 137 milioane de euro și va avea 32.000 de locuri.

Stadionul Național a costat aproape trei sute de milioane de euro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tânărul jurnalist Andrei Gușă aruncă bomba: PSD va ieși de la guvernare
În cadreul emisiunii „Raport de zi”, prezentată de Ana Maria Păcuraru la Realitatea Plus, jurnalistul și ...