Premieră în România / Primăria condusă de Daniel Băluță pune la dispoziția posesorilor de autoturisme instrumente de blocat locul de parcare

Marius Ghilezan Uncategorized

Primăria Sectorului 4 pune la dispoziția proprietarilor de mașini instrumente de blocat locul de parcare, astfel încât cel care un abonament plătit în sector să-și poată găsi neocupat locul, pentru care a plătit.

„V-ați găsit în ultima perioadă locul de parcare ocupat de un autoturism care nici măcar nu avea în parbriz lăsat un număr de telefon? De acum, puteți evita astfel de situații neplăcute folosind un echipament modern și extrem de util pentru a vă asigura că locul dumneavoastră de parcare va fi tot timpul liber,” se întreabă ultimul comunicat al PS4.

„Deținătorii locurilor de parcare de reședință aflate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4 pot achiziționa blocatoare automate, într-un mod simplu și rapid, la prețuri convenabile, cu posibilitatea rezervării acestora în avans.  Persoanele interesate de un astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online pe site-ul https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau în aplicația mobilă „Primaria Sector 4”.

citește și: Medvedev amenință cele mai puternice state din lume că nu vor mai avea cereale

Imediat ce aceasta va fi validată, cei interesați vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, accesând secțiunea dedicată acestei plăți din interfața celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, piețele și magazinele de cartier din Sectorul 4.

Diferența până la suma totală de 1.239,98 lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului. Totodată, din momentul în care a fost achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanție din partea furnizorului.

Acest tip de dispozitiv este unul dintre cele mai performante existente în acest moment pe piața de profil: prevăzut cu o carcasă confecționată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil,” mai precizează comunicatul administrației sectorului 4 din București.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
The Washington Post: Fox Tv l-a concediat pe Tucker Carlson pentru că era misogin cu echipa managerială
Trustul de presă al lui Murdoch nu a publicat motivul concedierii lui Tucker Carlson, cea ...