Ilie Bolojan a investit 200.000 de Euro într-un parc de lângă Chișinău

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Vicepreședintele PNL, lie Bolojan, împreună cu mai mulți primari liberali din județul Bihor, a participat  luni la evenimentul de inaugurare a unui parc din comuna Băcioi, Republica Moldova, pentru care Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor au alocat 200.000 euro. La inaugurare a participat și președinta țării, Maia Sandu.

Fotografiile publicate de ebihoreanul.ro cu arată că parcul are teatru de vară și mari porțiuni cu dale sau betonate. Imaginile au apărut atât pe site-ul comunei Băcioi, situată la sud de Chișinău, cât și pe paginile de pe rețelele de socializare. În acestea se poate observa configurația investiției, cu numeroase alei realizate din alte materiale decât unele naturale, precum și cu un teatru de vară și un havuz.

Un parc cu havuz și skatepark

Primarul comunei, Ilie Leahu, susține că  parcul s-a amenajat pe o suprafață de 1,36 hectare, altădată o zonă degradată. “Un spațiu de relaxare cu o serie de facilități, cum ar fi teatrul de vară, havuzul, skatepark-ul, terenurile de sport și de joacă pentru copii, precum și multe altele”.

De asemenea, în parc au fost montate mai multe plăci înalte cu informații despre satele din comuna Băcioi, precum și cu portrete și date despre personalități importante române: Ștefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza, Ferdinand I, Mihai Eminescu și Grigore Vieru, relatează ebihoreanul.ro.

Bovismul climatic ucide

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Parlamentarii liberali vor reducerea taxelor pe muncă
Deputații și senatorii PNL, în frunte cu Dan Vîlceanu și Florin Cîțu, au depus la ...