HAI LA PEDALAT! Se redeschide pista de biciclete spre Serbia, cu plecare din Timișoara

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Iubitorii de ciclism pot pedala din greu, cum se spune. Ruta de 37 de km dintre Timișoara și Zrenjanin (Serbia) se redeschide amatorilor de mers pe biciclete.

Consiliul Județean Timiș a avut inițiativa deschiderii, unui weekend pe lună, pe pista de biciclete care leagă, pe malul Begăi, România de Serbia, a unui punct de trecerea frontierei. Pe lungimea pistei, pe 37 de kilometri, pentru pregătirea evenimentului din acest weekend, va fi realizată igienizarea popasurilor; strângerea de deșeuri de pe întreg parcursul pistei; tunderea ierbii.

Parteneriat pentru o viață sănătoasă

Din informațiile  celor de la CJT, oferite ziarului Ziua de vest, vremea nu va fi sâmbătă un excelentă, dar asta nu împiedică, cu dotarea corespunzătoare, realizarea unei ture cicliste spre țara vecină.

CJ Timiș, alături de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș și Administrației Bazinală de Apă Banat au semnat anul trecut un acord de parteneriat pentru zece ani pentru administrarea pistei de biciclete ce duce spre sârbi. CJ Timiș se va ocupa de reparațiile necesare, inclusiv asfalt, curățenie și refugii

Rareș Bogan va pune piciorul în pragul conducerii PNL, afirmă surse ale Realitatea.net

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Liberalii denunță bătaia de joc a CE cu acordarea de 10,5 milioane Euro fermierilor români
Ca niciodată, prețul cerealelor a scăzut în primăvara aceasta. Dacă în toamnă, prețul la porumb ...