Gabriel Marin (președintele Partidului România Puternică): Dan Tudorache este cel mai puternic contracandidat al regimului de gunoi, șobolani și gândaci al penalei Clotilde Armand

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Prezent la depunerea candidaturii fostului primar al sectorului 1, Dan Tudorache, la BEC, puternicul om de afaceri, Gabriel Marin, președintele Partidului România Puternică, a declarat că noua formațiune îl susține pe fostul edil, care a demonstrat că știe administrație.

„Azi, mai mult ca oricând, vorbim despre puterea votului. În 9 iunie, suntem chemați să alegem oamenii cei mai puternici să ne reprezinte. Avem nevoie  nu numai de o administrație puternică, ci și de o Românie puternică. Suntem aici, noi reprezentanții Partidului România Puternică, alături de domnul Dan Tudorache, cel mai puternic contracandidat al regimului de gunoi, șobolani și gândaci al penalei Clotilde Armand.

E timpul să  întărim organismul administrativ cu antidotul Tudorache. A fost puternic și l-au dărâmat prin furtul de saci. A menținut sectorul la standarde europene, ca să fie alungat prin forțele oculte ale răului.
Suntem puternici pentru că avem suflet curat, putere de muncă și puterea responsabilității. Avem viziune de dezvoltare și aliați puternici în lupta contra căpușelor de sistem,  ce ne-au invadat Sectorul de verde.

Nu vă lăsați păcăliți de blatul ordinar făcut de puterea comasată cu bacteria comensuală din actuala administrație, clădită pe furt și pe gunoi.

Dan Tudorache, împreună cu reprezentanții Partidului România Puternică, va reface un sistem administrativ puternic, demn de oameni puternici și hotărâți.

Dan Tudorache nu vine la putere. El este însăși puterea. A demonstrat-o în mandatul său.

Nu lăsați Sectorul de Verde să fie invadat de șobolani!

Candidatul susținut de Partidul România Puternică, Dan Tudorache, odată revenit la putere, va stârni jihadul împotriva șobolanilor, a corupției și a gândacilor de bucătărie ce au invadat întreg Bucureștiul.

Mergeți și spuneți prietenilor că noul Partid România Puternică începe deratizarea lumii neomarxiste, anticreștine și fără Dumnezeu, de aici din sectorul 1.
Sunt Gabriel Marin președintele României Puternice. Vă îndemn să credeți în puterea votului și să nu vă temeți. Cu noi este Dumnezeu – Atotputernic!” – a transmis Gabriel Marin, președintele Partidului România Puternică.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Candidatura lu Dominic Fritz, contestată la Judecătoria Timișoara
Avertizorul de integritate Mirela Toc a contestat candidatura lui Dominic Fritz la primăria Timișoara, pe ...