GEORGE SIMION: Marcel Ciolacu, acest pseudo-Robin Hood de Brăila

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE Principal

Într-o postare pe blogul său, liderul AUR, George Simion, susține că Marcel Ciolacu este un pseudo-Robin Hood de Brăila.

“În graba lui de a-și asigura victoria în 2024, Ciolacu a pregătit un veritabil cadou otrăvit românilor. Precum vrăjitoarele din basmele copilăriei, Marcel este gata să ia ochii victimelor sale, promițându-le marea cu sarea, dar cu un preț: economia României. Cu o mâna le va da, iar cu cealaltă le va lua totul. Un vechi șiretlic PSDist, transmis din tată-n fiu, de la Iliescu încoace.

În timp ce economia țării încetinește iar Europa trece dintr-o criză în alta, Guvernul lui Marcel Ciolacu dă înainte cu legea pensiilor, cu sprijinul vasalilor săi de la PNL. Îi anunță pe pensionari că vor avea creșteri spectaculoase, de până la 40%. Îi minte pe sărmanii bătrâni că vor trăi mai bine, după ce tot ei i-au batjocorit. Încearcă disperat să le cumpere votul, cu speranța că aceștia nu se vor prinde de schemă.

Care schemă? Guvernul n-are bani, dar îi dă la oameni. De unde? De la Marcel, desigur. Dar defapt tot de la oameni, de la plătitorii de taxe care țin sub umerii lor toată greutatea țării. De la generațiile care vor veni după noi. De la copiii și nepoții noștri, care vor trebui, cel mai probabil, să devină niște veritabili iobagi moderni. Cu smartphone, dar fără bani în buzunare.

„Cu toții vor simți furia nemărginită a lui Marcel”

Ce mai contează deficitul bugetar, când ai de câștigat niște alegeri? De ce să te gândești la viitorul țării, la generațiile următoare, când Marcel trebuie să devină Președinte? Cum să vorbești de resurse financiare necesare, când în partidul tău colcaie corupții, infractorii și baronii care au devalizat România ultimilor 30 de ani? N-aveți voi grijă, trăim în țara lui Marcel, unde programul la circ este non-stop.

Invocând „dreptatea pentru pensionari,” Premierul Ciolacu este pregătit să se lanseze într-o ultima bătălie. Împotriva viitorului propriei lui țări. Nimeni nu va scăpa nepedepsit. Antreprenori, bunici, părinți, studenți, elevi. Cu toții vor simți furia nemărginită a lui Marcel, acest pseudo-Robin Hood de Brăila care îți promite banii pe care tocmai ți i-a furat din buzunar.

Ce nu înțeleg, însă, acești socialiști de carton este că nimeni nu îi mai crede. Săracii pensionari au fost duși cu zăhărelul timp de 30 de ani, chiar de către ei. Săracii antreprenori au fost încălecați în mod repetat, tot de către ei.

Toți românii, de la mic la mare, au fost înșelați, batjocoriți și scoși din sărite de mii de Marcei, trași la indigo.

Gata! – scrie George Simion pe blogul său.

Rareș Bogdan: PSD a trecut de la ”Măi, animalule,” la “băi, mitocanule!”

Loading...

One Comment

  1. Rade ciob de oala sparta! Ala e Robin Hood de Buzau-(nu de Braila) si asta e Robin Hood de Bariera Vergului! Toti tembelii cu tupeu se viseaza presedinti! As vrea sa fug din tara asta pe malul unei mari , intr-un sat de pescari care nu stiu romaneste si nici eu nu le inteleg limba!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Partidul Maiei Sandu nu a câștigat nicio primărie
Partidul Acţiune şi Solidaritate al preşedintei Maia Sandu, declarat pro-european, nu a câştigat niciun mandat ...