Presa din Tel Aviv nemulțumită că naționala Israelului n-a bătut România la București

Marius Ghilezan SPORT ACTUALITATE fotbal Principal

În fața unui public numeros și entuziast, la București, Naționala de fotbal a României a încheiat la egalitate: 1-1, partida cu naționala Israelului. În majoritatea timpului, echipa oaspete a dominat, astfel încât presa din Tel Aviv e nemulțumită că echipa lor națională n-a bătut la București.

„Așa se joacă fotbal! Vom ajunge la EURO. A fost pentru prima dată după mulți ani când naționala Israelului a avut inițiativa la un meci în deplasare. A atacat și a dominat. Echipa a jucat așa cum trebuie să o facă mereu, cu inițiativă și fără teamă. Israelul este a doua cea mai bună echipă din grupă și ne-am dat seama că este peste principalul adversar la calificare”, a scris One, potrivit gsp.ro.

Repriza a doua a ținut publicul cu sufletul la gură: să nu luăm gol

„A fost un punct luminos. Echipa lui Alon Hazan a fost mai bună pe tot parcursul jocului în fața unui adversar care s-a bucurat de susținerea a peste 40.000 de spectatori, dar a avut dificultăți în a găsi răspunsuri pentru jocul Israelului. România a jucat un fotbal de modă veche. Naționala noastră a atacat și a meritat să câștige, a fost superioară adversarului. Acest rezultat o dezavantajează. Problema a fost în partea cealaltă a terenului. În minutul 24 portarul Omri Glazer a scăpat o minge, care, probabil, i-a știrbit încrederea. După trei minute s-a produs o altă greșeală, care a dus la golul românilor”, au notat jurnaliștii de la Sports Walla, citați de sport.ro.

”Repriza a doua a fost groaznică, nu slabă, cum a fost prima repriză. Nu am făcut nimic. Marius Marin, rudimentar, Răzvan Marin, puțin în joc. Stanciu a fost singurul care a făcut ceva.

Bancu a urcat, dar nu a produs mare lucru. Manea, mai nimic, chiar dacă avea în față ditamai tarlaua. Ne-au făcut praf unu contra unu, ne-au ridiculizat în anumite momente. N-ai cum să joci fotbal așa, au fost prea multe pase greșite”, a declarat Gabi Balint la Digisport.

Tricolorii întâlnesc marți, de la ora 21.45, naționala Kosovo, tot la București.

Elon Musk crede că ideologia Woke va stopa dezvoltarea umanității

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cu ce vine ALDE la fuziunea cu PNL:15 primari, 861 de consilieri locali și 15 consilieri județeni?
ALDE, fostul partid al lui Călin Popescu-Tăriceanu, intrat în Parlament în 2016 cu grația PSD, ...