Nicolae Ciucă nu-l va mai însoți pe Marcel Ciolacu la Bruxelles

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Mai mulți din conducerea PNL i-au recomandat liderului lor, Nicolae Ciucă, să nu se afișeze la Bruxelles cu Marcel Ciolacu, relevă sursele de presă.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu va efectua, în perioada 31 august – 1 septembrie 2023, o vizită de lucru la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre deficitul bugetar și măsurile pregătite de Guvern pentru a face economii la buget.

Inițial, liderul PNL ar fi dorit să facă și el deplasarea la Bruxelles alături de Ciolacu. Potrivit surselor citate, liberalii l-au „deturnat” însă pe Ciucă spunându-i că nu este bine să fie „prea apropiat” de liderul PSD și că mai bine nu face deplasarea alături de acesta.

citește și: Liberalii îl pun la punct pe Victor Ponta

La Bruxelles vor mai merge ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, care va discuta despre pragurile de impozitare ale pensiilor speciale, după decizia CCR, dar și ministrul Fondurilor Europene Adrian Câciu, care are de închis până în 31 august renegocierea PNRR.

Marcel Ciolacu speră să obțină creșterea pragului de deficit al bugetului României, până  la limita în care nu se aplică prevederile de deficit excesiv impuse de Comisia Europeană.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tucker Carlson prevestește sfârșitul NATO
Prezent la Budapesta, Tucker Carlson și-a cerut scuze în numele SUA pentru comportamentul ambasadorului americii, ...