Nicolae Robu vrea să fie, din nou, primar / Candidează, indiferent dacă-l susține PNL sau nu

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat în cadrul unei emisiuni tv că va candida pentru un nou mandat de primar, fie că merge independent, fie pe listele PNL. “Am același scor.”

“Prima mea opţiune este să candidez din partea PNL. Dacă, însă, cei ce conduc la ora actuală PNL Timiş nu mă vor – şi nu mă refer la o persoană anume, ci la forul statutar de conducere, Biroul Politic Judeţean, atunci, candidatura mea va fi una independentă. Nici nu intră în discuţie să candidez din partea vreunui alt partid, cu tot respectul pentru toate. Atenţie: n-aş vrea să se înţeleagă că aş cerşi acceptarea de către PNL! N-am cerşit în viaţa mea nimic şi nici nu voi cerşi vreodată! Cu atât mai mult cu cât toate sondajele – şi eu am avut acces direct sau ”pe surse” la nu mai puţin de şase!- arată că scorul pe care l-aş lua la alegeri ar fi aproximativ acelaşi, dacă aş candida din partea PNL sau ca independent.

Cu același prilej, fostul primar liberal al Timișoarei a recunoscut că a avut o întâlnire de tatonare cu actualul președinte al PNL Timiș, Alin Nica, dar că există în partid oameni care nu-l maI vor.

https://www.youtube.com/channel/UCGEiNF6WzCKLJr67fm7j_gg

Loading...

One Comment

  1. Suntem multumiti sa constatam ca, chiar daca existati persoane care s-ar putea sa nu-l doreasca, fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu, a decis sa-si asume responsabilitatea si sa candideze pentru un nou mandat de primar. Aceasta hotarare ne arata ca Nicolae Robu si-a asumat responsabilitatea de a sprijini dezvoltarea orasului Timisoara prin eforturile sale si prin aportul sau politic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan nu e de acord cu impunerea de noi biruri populației
În contextul discuțiilor despre pachetul fiscal, care ar urma să fie adoptat printr-un HG guvernamental, ...