Nicușor Dan se laudă cu ce nu face / Replica tăioasă a lui Daniel Băluță

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

În urmă cu mai bine de un an, Consiliul General delega Primăriei Sectorului 4, printr-un memorandum, repararea Pasajului Unirea și a planșeului de peste râul Dâmbovița. Prezent într-o emisiune la Digi Tv, primarul general Nicușor Dan s-a lăudat cu ce va face el, în contextul în care PMB a delegate responsabilitatea lucrărilor. Replica lui Daniel Băluță nu s-a lăsat așteptată.

“Atât personal, cât și ca primar al Sectorului 4, resping ferm încercarea Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan, de a-și asuma nemeritat efectuarea lucrărilor de refacere a Pasajului și Planșeului Unirii!

Refacerea în regim de urgență a celor două obiective de importanță strategică pentru București este un proiect derulat exclusiv de comunitatea Sectorului 4, un proiect în care Primăria Capitalei nu are nicio implicare!

În aceste condiții, cu tot respectul pentru domnul Nicușor Dan și pentru funcția publică pe care o exercită, consider ca fiind total lipsit de corectitudine și lipsit de moralitate modul în care încearcă să își asume total nemeritat acest proiect făcând declarații referitoare la o lucrare extrem de importantă pentru bucureșteni în a cărei realizare propriu-zisă nu are niciun fel de legătură.

Reamintesc faptul că, la momentul producerii unor accidente rutiere la Pasajul Unirii, Primarul General a recunoscut public că întreaga lucrare este coordonată de către Sectorul 4 al Municipiului București și că Primăria Generală nu răspunde de lucrările efectuate,” a scris primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de facebook.

Nicolae Ciucă: Liberalii care nu votează legea de eliminare a pensiilor parlamentarilor vor fi dați afară din partid

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Reuters a descoperit că Joe Biden e urmaș de sclav. Cabinetul său refuză să comenteze
Agenția de presă Reuters a făcut o cercetare a arborilor genealogici ai mai multor președinți ...