Mari campioni la Crosul Timișoarei

Andrei Marcu SPORT ACTUALITATE

Tradiționalul Cros Olimpic al Timișoarei va avea anul acesta invitați de marcă. Vor alerga sau vor fi prezenți: Mihai Covaliu, președintele Executiv al COSR, Ana Maria Brânză, campioană olimpică de la Rio de Janeiro, Elisabeta Lipă, de cinci ori medaliată la „Jocurile Olimpice,” Simona Amânar, dublă campioană olimpică la Atlanta și Sydney, dar și Iosif Rotariu, finalist în Cupa Campionilor Europeni, anunță Opinia Timișoarei.

Campionii au facut o vizită și la primăria Timișoara pentru a oferi soluții pentru dezvoltarea sportului din județ și discuții despre infrastructura care este la pământ în oraș.

„Am vorbit despre adoptarea unui Pact Local pentru Sport, sub egida unei coalitii administrative si institutionale ample. Acest Pact poate recunoaște rolul major al sportului la nivel național, principii, priorități și obiective strategice ce se urmăresc dincolo de schimbările electorale și politice. Mi-am propus să stabilim și alte întâlniri cu profesioniști ai sportului inclusiv la nivel județean, în orașe, dar si în zona metropolitană,” a scris Cosmin Tabără, viceprimarul orașului Timișoara, gazda întâlnirii, pe pagina sa de facebook.
Campionii, prezenti la Timisoara, vor participa,sâmbătă, începând cu ora 9:30, in Piata Libertatii, de unde se va da startul Crosului Olimpic, la care sunt asteptati toti timisorenii iubitori de miscare.

Record la PNL Alba / 23 de candidați pentru trei sau patru locuri de parlamentari

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Severin demască mentalitatea de slugă a euro-atlantiștilor
Adrian Severin comentează recenta cerere a lui Bogdan Aurescu, adresată Ambasadei Rusiei la București, de ...