Nicolae Ciucă: am decis tăierea cu 10 % a cheltuielilor din ministere pe bunuri și servicii

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că s-a decis în coaliţia de guvernare reducerea cu 10 % a cheltuielilor ministerelor la bunuri şi servicii, oprirea achiziţiilor de autovehicule şi de mobilier, precum şi alte cheltuieli neesenţiale ale instituţiilor, potrivit Pro tv.

De asemenea, şeful Executivului spune că a fost stabilit în coaliţie că este necesară o reducere la jumătate a numărului consilierilor din cabinetele demnitarilor din aparatul guvernamental.

Într-un mesaj transmis pe Facebook, prim-ministrul a adăugat că, tot în coaliţie, s-a decis şi introducerea lanţului scurt de aprovizionare, ”un sistem cu beneficii de ordin economic, social, de mediu şi de sănătate.”

Concret, prin această măsură vânzarea se va face de la un fermier la un consumator prin implicarea unui număr cât mai redus de intermediari. În plus, entitățile publice care desfășoară activități de alimentație publică (cantine școlare, unități militare, cantine spitalicești etc.) vor achiziționa alimente din vecinătate, conform unor reguli bine stabilite,” a mai adăugat premierul liberal.

citește și: Internaționalismul liberal a eșuat, dar putem trăi într-o lume multipolară

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PREMIERĂ / Politehnica București a reușit să aducă prima agenție europeană. “Este un succes de țară,” a declarat Nicolae Ciucă
Profesorul dr. Mihnea Costoiu a reușit să aducă la Politehnica București prima agenție europeană. “Este ...