Noul PSD Vrancea vrea să-l facă pe Grindă președințe de Consiliu Județean

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Deputatul Ion Ștefan, alias Grindă, fost ministru al devoltării, a intrat într-un con de umbră, după ce a pierdut portofoliul și a intrat în Forța Dreptei, partid creat de Ludovic Orban.

Prezent în seara zilei de 25 aprilie a.c., la o emisiune a postului Focus TV Buzău, deputatul Forța Dreptei Vrancea și vicepreședinte al FD la nivel național Ion Ștefan, zis Grindă, a anunțat public că se va implica direct în alegerile locale din 2024 și că vrea să-l concureze pe fostul său coleg de partid Călin Toma.

A anunțat că el va fi candidatul unic al FD și al PSD la șefia Consiliului Județean Vrancea, împotriva fostului său coleg de partid Cătălin Toma. actual președinte al CJ Vrancea și al filialei locale a PNL. Acest anunț al politicianului din tabăra lui Orban, survine în urma întâlnirilor repetate dintre acesta și prefectul de Vrancea Nicușor Halici, ultimul fiind și șef al filialei locale a PSD. Halici a intrat de mai multă vreme într-un con de umbră în politica locală, astfel că și-a găsit un „iepure” pentru candidatura la alegerile locale din 2024 în persoana lui Ion Ștefan alias Grindă.

Ștefan și Halici n-au ieșit pe persoană fizică „nici în oraș”

„Noi știam de aproximativ o lună de zile de această alianță ciudată. Personal mă așteptam ca Ion Ștefan să facă acest pas pentru că este foarte previzibil și rudimentar politic. Unul dintre regretele lui cele mai mari este faptul că, de frică, a refuzat să candideze în 2020 la președinția CJ Vrancea fiindu-i teamă că-l va învinge Oprișan. A sperat ca actualul președinte ales Cătălin Toma să piardă acea cursă și el să câștige primăria Focșani. Din fericire s-a întâmplat exact invers. Acum fiind irelevant politic va căuta să candideze „ca să încurce,” sperând ca astfel să intre pe ușa din dos la masa negocierilor politice. Această ascociere a intereselor sale cu cele ale PSD nu mai este o surpriză. Ștefan și Halici, după știința noastră a PNL, au avut mai multe întâlniri de taină. Dar și Ștefan ca și Halici au ajuns în Parlament doar pe listele de partid, beneficiind doar de vot politic. Niciunul nu a câștigat vreodată vreun scrutin uninominal, Halici nici măcar nu a participat vreodată la genul acesta de alegeri. Cu astfel de contracandidat demn de toată jena, suntem siguri că actualul președinte al CJ Cătălin Toma va fi reales cu aplauze la viitorul scrutin!”, ne-a precizat prim-vicepreședintele PNL Vrancea Cristi Bălosu.

Atât în 2016 cât și-n 2020 Ion Ștefan a candidat la primăria municipiului Focșani unde a pierdut cu brio în fața pesedistului Cristi Misăilă, actual primar al urbei de pe Milcov. În seara zilei alegerilor din 2016 Ștefan alias Grindă, înainte cu câteva ore bune de aflarea rezultatului de la urne, a ieșit în conferință de presă și s-a declarat câștigător al scrutinului. A fost susținut în campanie de ambasadorul american Adrian Zuckerman.

“Nimeni nu ne obligă să dăm sarmalele pe făina de greier,” spune europarlamentarul liberal Daniel Buda

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tucker Carlson, pe urmele lui Larry King, la Russia Today?
Presa ostilă lui Carlson Tucker dezvăluie discuțiile private ale moderatorului cu managerii postului de televiziune ...