De ce nu-și anunță Joe Biden candidatura pentru al doilea mandat?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Fiecare actor visează să joace Hamlet. Mulți se întreabă dacă Joe Biden,în vârstă de 80 de ani, va mai juca un rol la Casa Albă, este tema editorialului lui Dominic Green de la publicația britanică The Telegraph.

În vârstă de optzeci de ani,el nu s-a hotărât să anunțe a doua candidatură la președinția SUA. “Trebuie să vă întrebați dacă, la fel ca Hamlet, Biden are ceea ce trebuie,” este întrebarea justă, formulată de jurnalist.

Rulada de Paști – un joc specific americanilor

“Luni, liderul lumii libere a prezidat jocul ruladei de Paști pe espanada Casei Albe. Jurnalistul Al Roker de la NBC News l-a luat peste picior, întrebându-l câți ani de președinție i-a mai rămas și dacă va mai candida pentru un al doilea mandat. Biden a dat un răspuns clar și concis: „Fie voi arunca oul, fie voi fi tipul care-l scoate din joc.”

Eggs Rolling game este un joc care se joacă de copii și de adulți în fiecare primăvară.

Prima Doamnă, Dr Jill Biden, s-a apropiat și a șoptit că “nu suntem pregătiți să anunțăm încă.”

De ce nu? – se întreabă editorialistul britanic. “Orice președinte care și-a dorit în mod serios un al doilea mandat îl anunța până acum.” Bill Clinton și-a anunțat candidatura pentru nominalizarea din 1996 în aprilie 1995, iar Barack Obama și-a anunțat candidatura pentru 2012 în aprilie 2011.

De luni de zile, susținătorii lui Biden au informat instituțiile electorale și publicul că un anunț este iminent. Mai întâi a fost februarie. În februarie, era aprilie. Acum, s-ar putea să nu fie până în toamnă. Ultima dată când un președinte a anunțat târziu candidatura a fost George H.W. Bush în octombrie 1991. Și a pierdut.

„În plus, Biden este cel mai bătrân președinte din istoria Americii. Avea 78 de ani când a preluat mandatul. Dacă va candida și va câștiga în 2024, infirmând previziunile actuale, va avea 86 de ani când își va arunca ultimul ou”, conchide editorialistul The Telegraph.

Autorul mai menționează numele a doi posibili prezidențiabili:  J.B. Pritzker, guvernator al Illinois și Gavin Newsom, guvernator în California.

Macron calcă în picioare basca lui Iohannis

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ilie Bolojan: peneliștii sunt prea obedienți lui Iohannis
Ilie Bolojan a criticat conducerea centrală a PNL, la ultima ședință a Biroului Politic, pentru ...