Rareș Bogdan dă piept furtunii noii “Ordonanțe Dragnea”

Marius Ghilezan Uncategorized

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, care pe vremea când era moderator la Realitatea tv, a făcut o tribună de luptă din anularea Ordonanței Dragnea, cu privire la creșterea pragului valoric al abuzului în serviciu, cere colegilor săi, deputații liberali, să nu voteze în Camera Deputaților legea trecută prin Senat. Aceasta prevede un prag de 250.000 de lei pentru care nu există abuz în serviciu. În timpul guvernării lui Sorin Grindeanu sute de mii de români au protestat împotriva OUG 13, care stipula acest prag.

“Să fie limpede, PNL nu susține introducerea unui prag pentru abuz în serviciu. Le cer imperativ colegilor din Camera Deputaților să corecteze varianta votată în această dimineață în camera superioară. De la Guvernul României, propunerea legislativă a plecat fără prag, ca să fie lucrurile foarte clare!

Trebuie spus foarte clar, însă, că orice faptă sub valoarea pragului, oricare va fi limita stabilită în Camera Deputaților, constituie contravenție și se sancționează cu amendă și recuperarea integrală a prejudiciului,” este apelul lui Rareș Bogdan.

El mai reamintește că acum cinci ani a ieșit în stradă, alături de milioane de români, pentru a protesta împotriva OUG 13. “Vă asigur că nici eu, nici PNL nu ne-am schimbat. Nu ne călcăm principiile în picioare și deciziile luate atunci!” – a conchis pe pagina sa de facebook fostul moderator tv.

Câteva sute de persoane s-au adunat miercuri seara în rondul din Piața Victoriei, în fața Guvernului, pentru a protesta împotriva legii votate de Senat, prin care se introduce un prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, aproape identic cu pragul din celebra OUG 13 dată de tandemul Dragnea – Grindeanum scrie G4media.ro.

La miting au participat și lideri ai USR.

Caporalul Pupăză din “Trăsniți în NATO” – candidatul PNL Vâlcea la viitoarele alegeri județene

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
NYT / Donald Trump, făcut penal. Urmează arestarea sa?
Informațiile primite pe surse din sistemul judiciar american de către the New York Times relevă ...