Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora / Tom, fiul, acuză că n-a fost lăsat de soția filosofului să-și vadă tatăl, de zece ani

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Slujba de înmormântare a filosofului Mihai Șora, de astăzi, la Biserica Albă din București, a fost marcată de un moment tensionat. Fiul filosofului, Tom Șora, stabilit în Germania, a cerut să ia și el cuvântul, afirmând că are de spus „niște lucruri care trebuie spuse”. El a susținut că a aflat despre moartea tatălui său „cu totul întâmplător” și a acuzat că relația lui Mihai Șora cu copiii lui „a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani de către noua soție a acestuia”.

Mesajul soției lui Mihai Șora, în ziua înmormântării acestuia: Să fii cuminte! Mă întorc repede!

Tom Șora a acuzat-o pe Luiza Palanciuc, de 56 de ani, că timp de mai mult de zece ani nu i-a înlesnit nicio discuție cu tatăl său. A aflat, cu totul întâmplător, de la o cunoștință de moartea tatălului.

Ceremoniile au început cu o slujba religioasă, care a avut loc la Biserica Albă din Capitală și unde au participat, printre alții, scriitorii Ana Blandiana şi Tudorel Urian, vicepreședintele Academiei Române Mircea Dumitru, academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, foștii politicieni Theodor Paleologu si Mona Muscă, primarul Timisoarei Dominic Fritz, deputatul Iulian Bulai, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și consilierul prezidențial Sergiu Nistor.

Filozoful Mihai Șora a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu.

Luiza Palanciuc, cu aproape cincizeci de ani mai tânără, i-a întreținut de ani de zile pagina de socializare de pe facebook, fiind militantă #rezist. L-a însoțit la marile mitinguri organizate împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea.

Avocatul Florentin Tuca decriptează planul malefic de scoatere a lui Dumnezeu din om

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Năstase: mai e valabil tratatul ruso-moldovenesc?
Fostul premier și diplomat de cerieră, Adrian Năstase, se întreabă pe blogul său dacă mai ...