Liberalii vor continua colaborarea cu social-democrații și după „rotativă”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Enigmaticul mesaj, transmis de la Bruxelles de către președintele Klaus Iohannis, prin care spune că va desemna la rotativă pe cine crede el că e mai bine pentru țară, a inflamat spiritele în PNL și PSD.

Consultați de ziarul “Adevărul”, purtătorii de cuvânt ai celor două partide din coaliție au transmis același mesaj că rămân împreună. Niciunul nu a descifrat, însă, ce a vrut să spună președintele.

„În ceea ce am întreprins până acum s-a observat că ne-am păstrat angajamentele și am avut o abordare cât se poate de corectă. Pentru PNL și pentru români, cel mai important în această perioadă a fost stabilitatea politică care ne-a asigurat un mediu economic predictibil. Am câștigat încrederea investitorilor să vină în țară, să investească, astfel încât să avem fondurile necesare care ne-au permis să luăm măsuri atât pentru protejarea persoanelor vulnerabile, împotriva creșterii prețurilor, pentru creșterea pensiilor și salariilor, dar și pentru a asigura o creștere economică sănătoasă și stabilă”, a mai transmis reprezentantul PNL, Ionuț Stroe.

Liberalul a subliniat, de asemenea, că protocolul prevede o dată pentru rotativă și că partidul său își va respecta angajamentele.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Să decriptăm mesajul președintelui Klaus Iohannis!
Enigmaticul mesaj al președintelui Klaus Iohannis, transmis din holul Înaltei Porți, prin intermediul ziariștilor de ...