Nicolae Ciucă are profil de prezidențiabil al PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Întrebat la un post de televiziune, care este profilul candidatului PNL la președinție, dorit de partid, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a răspuns că trebuie să fie un om educat, un lider care unește.  

„PNL va susţine pentru funcţia de preşedinte un lider puternic, un lider care va uni, nu unul care să dezbine, va susţine acolo un om educat moral, un om educat. Din punctul nostru de vedere, trebuie să fie o figură care trebuie să se ridice peste stânga, dreapta, centru, trebuie să fie un om pentru toţi românii,” a spus Ionuţ Stroe, despre portretul candidatului PNL la alegerile prezidenţiale, potrivit News.ro, citat de Hotnews.ro

Întrebat dacă acesta va fi premierul Nicolae Ciucă, Ionuţ Stroe a răspuns: „Da, foarte probabil, corespunde profilului descris.”

Însă, el a ținut să precizeze că partidul nu a luat încă o hotărâre privind modul de desemnare a candidatului la președinție.

Ion Cristoriu – model al prezidențiabilului stângii

Pe partea opusă, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat la un alt post de televiziune că partidul său dorește să susțină un intelectual de stânga, care nu trebuie să fie neapărat membru de partid, dând exemplu numele lui Ion Cristoiu, un om prin definiție de stânga. Contactat de presă, publicistul a declarat că ar pufni în râs dacă ar primi o astfel de propunere. Ion Cristoiu s-a prezentat mereu ca un intelectual de stânga. Maestrul are 72 de ani.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Timișoara, o capitală a nostalgiei după Europa de ieri
În lectura de dimineață a presei timișorene, ne-a sărit în ochi un titlu incitant. Adrian ...