PNL poate deprinde “măsura” suveranistă

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat la Sighet, la Școala de toamnă a studenților liberali, că va propune constituirea unui grup de lucru pentru realizarea mult visatului proiect de țară. El a trasat și drumul: “pe scurtătură” spre occidentalizarea României. Se cunoaște din istorie că sloganul de luptă al PNL era “prin noi înșine.”

Într-un editorial din “România liberă,” Marius Ghilezan le recomandă liderilor de astăzi ai partidului să caute la partidele validate deja “măsura” suveranismului. “Odată întrebat ce a învățat din studiile inginerești la Paris, președintele PNL istoric, Ion I.C. Brătianu, a răspuns: “măsura, domnule, măsura.” Plecând de la acest principiu, apostolii schimbărilor strategice pot evalua dimensiunea, mărimea și conținutul unor entități suveraniste de succes.

citește și: Și Austria spune „Nein Schengen”/ Ministrul de interne de la Viena spune că s-ar mări fluxul de refugiați

Și FIDESZ-ul lui Viktor Orban era, prin anii ’90, liberal, devenind prin anii 2000 conservator.

Dar ce ar putea face, în afară de țesut idei, reprezentanții săi în guvern?

Câteva legi fundamentale, o serie de lovituri precise pe piața energiei, una-două naționalizări spectaculoase, trântitul ușii în nas ambasadorilor – persoane fizice autorizate, flit la vreo Rezoluție a Bruxelles-ului, asta după ce le vor topi banii din PNRR, ar crea profilul ideal de campanie în anul 2024,” a scris autorul în România liberă.

Cât costă un parc fotovoltaic? Cum să te încălzești cu energie solară?

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
54 % dintre români cred greșit că antibioticele sunt eficiente pentru răceli
Rapoarte recente ale OMS si organizațiilor profesionale semnalează o situație medicală alarmantă – creșterea accelerată ...