Iepure cu legume la cuptor

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse Principal

Se ia un iepure și se ține în baiț 24 de ore. Baițul e făcut din oțet, legume, sare, cimbru etc.

Compoziție:

1/2 kg de morcovi

1/2 kg de țelină

1/2 kg de pătrunjel

1/2 kg ceapă

1 kg de cartofi

200 grame de brânză

Exact ca la Imam bailîc, se pune pe fundul oalei de pământ. un strat de ceapă, un strat de morcovi, un strat de pătrunjel, de țelină, apoi carnea scoasă din baiț și în final se presară niște brânză.

Se pune tot amestecul la cuptor 1/2 ore.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Sorin Ilieșiu: Apel către criminali
Publicistul și regizorul Sorin Ilieșiu scrie președintelui și celor peste șapte mii de magistrați o ...