Medicul Daniel Băluță a refuzat să-i ia locul medicului Cătălin Cârstoiu, în cursa pentru Primăria Municipiului București

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

PSD este nemulțumit de prestația electorală a medicului Cătălin Cârstoiu. Ieri, s-a discutat posibila sa retragere din cursă, de fapt, nominalizarea altcuiva, fiindcă mai este doar o săptămână până la depunerea candidaturilor pentru alegerile locale.

Sursele Digi Tv susțin că duminică seara, i s-a făcut o ofertă lui Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, pentru a lua locul lui Cârstoiu, în poziția de candidat al Alianței la Primăria Capitalei. Băluță a refuzat însă oferta, motiv pentru care posibila retragere a lui Cârstoiu este o problemă fără soluție, adică PNL și PSD nu reușesc să găsească un înlocuitor.

Gabriela Firea este candidat pe lista pentru europarlamentare și nu mai poate fi luată în calcul pentru Primăria Capitalei.

O variantă, care nu este agreată de PNL, ar fi susținerea lui Cristian Popescu Piedone, care să fie candidatul independent al celor două partide. Liberalii însă nu sunt de acord cu acest lucru, iar PSD nu ar dori să-l susțină pe Sebastian Burduja, contraoferta PNL.

Marcel Ciolacu a negat, în fața reporterului Digi24.ro, varianta renunțării la Cătălin Cîrstoiu, însă mai mulți lideri din ambele partide susțin că subiectul este pe masă și că se caută o soluție convenabilă pentru ambele formațiuni.

Fostul baschetbalist Gabriel Marin a participat la competiția “România Puternică” de la Lenauheim, județul Timiș

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalii exclud susținerea lui Piedone pentru Primăria Capitalei: prea mulți lăutari, parizer și covrigi
Surse PSD susțineau ieri că ar putea propune coaliției susținerea ca independent a lui Cristian ...