DAN MOTREANU: Comisia Europeană vrea să-și reducă exigențele față de fermierii mici și mijlocii

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

S-ar putea ca fermierii să nu mai fie obligați să păstreze o parte din terenul arabil sub formă de pârloagă, vor putea înlocui rotația culturilor cu diversificarea lor, iar fermele mici vor fi scutite de controale și sancțiuni, potrivit unei propuneri a Comisiei Europene, anunță europarlamentarul liberal Dan Motreanu, pe pagina sa de Facebook.

Propunerea se bazează pe solicitările organizațiilor de fermieri și urmează să fie discutată în Consiliul UE și în Consiliul Agricultură și Pescuit. În calitate de europarlamentar, liberalul a solicitat Comisiei Europene, în mod repetat, măsuri pentru sprijinirea producătorilor români de cereale, inclusiv derogări de la standardele GAEC, normele pe care trebuie să le respecte agricultorii.

Comisia Europeană va fi mai flexibilă cu exigențele sale și va da posibilitate statelor să facă derogări, în funcție de circumstanțele vremii.

Cea mai importantă propunere a Comisiei ar fi scutirea fermelor cu suprafețe mai mici de zece hectare de controale și sancțiuni legate de respectarea cerințelor de condiționalitate. “Acest lucru va reduce semnificativ sarcina administrativă legată de controale pentru micii fermieri, care reprezintă 65% dintre beneficiarii Pactului Agricol Comunitar,” scrie Dan Motreanu.

Administrația Dominic Fritz / Un manager de spital îl contractează pe tata, asociat într-un consorțiu de firme

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Donald Trump prevestește o baie de sânge în America, dacă nu va fi reales
Donald Trump își radicalizează discursul. Prezent în Ohio, unul dintre cele mai conservatoare state americane, ...