Propunere de muzeu Phoenix, la Bastionul Timișoara

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Consiliul Județean Timiș dorește amenajarea, la Bastionul Theresia, a unui muzeu dedicat trupei Phoenix. Acesta va avea la dispoziție 160 de metri pătrați, proiectul de hotărâre urmând să fie supus votului consilierilor județeni, scrie Ziua de vest.

Administrația județului a găsit modalitatea ideală pentru a folosi spațiul rămas nefolosit de la Bastionul Theresia. Pe 160 de metri pătrați dorește amenajarea unui muze dedicat celor de la Phoenix, cunoscuta formație rock.

Spațiul respectiv va fi oferit în administrare celor de la Muzeul Național al Banatului. Proiectul de hotărâre de consiliu județean va fi supus votului aleșilor locali și muzeul ar urma să devină funcțional din iulie anul viitor.

”Vom avea un muzeu al trupei Phoenix la Bastion! Respectăm istoria Timișoarei și cred că avem datoria de a ne promova valorile, de aceea, în plenul Consiliului Județean voi susține alocarea unui spațiu în cadrul Bastionului Theresia pentru realizarea unui muzeu al legendarei trupe rock Phoenix. Astăzi a fost publicat proiectul de hotărâre conform căruia spațiul expozițional va trece în administrarea Muzeului Național al Banatului începând cu data de 1 iulie 2024. Votul consilierilor județeni va fi în cadrul plenului ordinar, până atunci, așteptăm părerile timișorenilor despre cum putem operaționaliza mai bine cei 160 mp. Vrem să păstrăm memoria modului în care trupa Phoenix a deschis drumuri în muzică și a dus spiritul Timișoarei la cel mai înalt nivel”, a anunțat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJT.

Aroganța lui Fritz n-are limite / Cum a ajuns Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, în anul 2023?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Se deschide piața transferurilor! / Primarul USR de Alba Iulia revine în PNL
Gabriel Pleșa, primarul USR din Alba Iulia, a participat azi la ședința Biroului Național al ...