Nicolae Ciucă, singurul lider român care a participat la toate cele trei parade militare

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Puțină lume a observat că președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent la toate cele trei parade militare organizate în perioada 30 noiembrie – 1 Decembrie 2023. Imaginile îl surprind la defilarea din 30 noiembrie 2023, a  detașamentelor speciale, în contextul schimbării comenzii Statului Major al Apărării.

În dimineața zilei de 1 Decembrie, generalul Ciucă a fost prezent în mijlocul detașamentelor de luptă care au defilat și au trecut pe sub Arcul de Triumf.

„Iubirea de ţară stă în inimă şi în faptă. Suntem datori să veghem destinul acestei ţări, oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim. Pentru copiii noştri, pentru frumuseţea şi bogăţia pământului românesc, pentru tradiţiile şi fibra noastră culturală. Pentru viitor şi pentru că România e „acasă”. La mulţi ani, români!”, a scris Ciucă pe Facebook.

El a postat şi o fotografie în care apare alături de mai multe persoane, în faţa Palatului Parlamentului, ţinând un drapel imens.

Lipsind de la sindrofia de la Cotroceni, de la orele prânzului (președintele fiind în viteza de decolare spre Dubai n.a.), președintele PNL, Nicolae Ciucă, avea să participe după amiază la cea de-a treia paradă militară, la Alba Iulia, unde a rememorat acțiunile eroice ale batalionului 26 Infanterie- Neagoe Basarab, pe care l-a condus în Afganistan.

 

Generalul Chelaru (parlamentar AUR) s-a fotografiat în preajma liderului PNL, semn că în armată sângele apă nu se face.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prin rezoluția Congresului, AUR țintește o majoritate solidă în Parlamentul European, după alegerile europarlamentare
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar de la Alba ...