Dacian Cioloș ar face nuntă cu liberalii

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

Dacian Cioloș a mai fost logodit cu liberalii. Acum, ar face nuntă cu ei. Printr-o scrisoare – de tip bezea vopsită-n alb – le cere urmașilor Brătienilor, nu doar să-l primească în gazdă, dar să se și căsătorească politic.

După ce a nenorocit electoral PNL-ul, condus de Alina Gorghiu, în anul 2016, obținând cu el – în calitate de săgeată liberală – doar 16%, acum s-ar reîntoarce. Pentru că guvernul condus de el, ca prim -ministru, nu a obținut niciun ban european, i s-a spus „Guvernul Zero.”

A rătăcit vreo șase ani prin cotloanele Bruxelles-ului, în calitate de președinte al unui grup nășit de Macron, Reper, de un progresism luciu și un neomarxism genetic. Știind că după alegerile europarlamentare din 2024, acesta se va face praf, iar el nu va mai fi votat nici de sătenii bunicii, căreia i-a lăsat casa-n rână, s-a gândit să se gudure pe lângă liberali, acum când mai e cineva.

După luna iulie, va fi o persoană particulară.

Urzeală de care nu e străin păstorul liberal

S-a gândit să le propună liberalilor, nu doar PNL, o uniune de forțe și o candidatură comună la președinție, contra lui Marcel Ciolacu și a lui George Simion, finaliști de facto!

Încă mai are ceva influență în Comisia Europeană. În schimbul lobby-ului care l-ar face pentru Klaus Iohannis, în vederea ocupării unei funcții înalte în viitoarea Comisie Europeană, și-ar vinde și blana neomarxistă, cu scopul unic ca liderul din umbră al PNL să-l pună și pe el pe listele liberale, la viitoarele alegeri europarlamentare. Fără dărnicia PNL, ar fi un Victor Ponta, looser-ul de profesie.

Dacian Cioloș a prins fereastra de oportunitate și nu se dă jos până nu-l sună liberalii să-i facă îndelung ticluita propunere de revenire în familia liberală. Doar că rezistența foștilor pedeliști e imensă. Nu mai acceptă candidați care nu strâng o scară de bloc pentru a merge la vot.

Urzeala e demult căptușită. Dacă liderii PNL acceptă cererea în căsătorie, e semn că încă domnul Iohannis, eternul călător, mai controlează partidul.

Nu cred în varianta aducerii pe turnantă a Laurei Codruța Kovesi. Hegemonul nu mai are nevoie de ea. Marcel Ciolacu e mai obedient decât prevede stasul euro-atlantist. Timpul ei s-a dus.

Controversatul Henry Kissinger a dus mari secrete pe Lumea Cealaltă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cristian Terheș va deschide lista AUR la alegerile europarlamentare din 2024
După ce a demisionat din PNȚCD și a fost ales europarlamentar pe listele PSD, renunțând ...