Atac dur al managerului Clever Media asupra lui Cozmin Gușă: ”bastard” și ”goarna lui Putin în România”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Într-o postare pe Facebook, Orlando Nicoară managerul Clever Media, care deține Prima TV și celelalte canale de sport, îl numește pe Cozmin Gușă ”bastard” și ”goarna lui Putin în România.” Acest atac urmează dezvăluirilor legate de interesele vânzării Telekom România către această companie. Moderatorul de la Gold FM a prezentat ipoteza că banii pentru achiziție ar proveni fie de la Moscova, fie de la Budapesta.

Compania Clever Media a cerut CNA retragerea licenței postului Realitatea tv.

„Cozmin Gușă, aka «Rusia este a doua mea patrie», pupilul lui Mircea Popa, cel care a cerut azil politic la Moscova înainte de ‘89 și a înființat Fundația Rusia – România, goarna masculină a lui Putin în România, se declara «îngrijorat» că banii pentru achiziția Telekom Mobile ar putea «veni» de la Moscova. Ireal.

Această lăcustă, care nu a construit nimic în viața lui, în afară de legături cu Moscova, și care a «consumat» orice politician pe capul căruia a aterizat, fie că a fost Năstase, Băsescu sau Geoană, nu are loc de persoana mea, după cum mi-a spus mama aseară. Am rugat-o pe mama să salute din partea mea următorul gândac pe care-l vede. Are mai mult respect de la mine decât Cozmin Gușă, «bastardul mamei Rusia», așa cum inspirat a fost numit în presa anilor 2000”, a scris Orlando Nicoară.

Clubul Român de Presă face apel la CNA să nu fie părtaș la o crimă media și se declară scut în apărarea Ancăi Alexandrescu.

https://www.newstand.ro/2023/11/23/dna-il-ancheteaza-pe-florin-citu-pentru-cele-107-de-milioane-de-doze-de-vaccin/

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă a urmărit filmul “Urzeala tronurilor din PNL Timiș” chiar la Timișoara
Președintele PNL Nicolae Ciucă s-a deplasat la Timișoara după tentativa de puci împotriva conducerii județene ...