Nicolae Ciucă, despre alianța PNL-PSD: “o alianță politică nu se face de dragul cuiva sau împotriva cuiva”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

„Actuala coaliție a pornit de la responsabilitatea politică pentru trecerea țării prin criza care exista în 2022”, a spus președintele PNL, Nicolae Ciucă, la DC News, adăugând că o „alianță politică nu se face de dragul cuiva sau împotriva cuiva” și că „acest construct politic trebuie să aibă în vedere un proiect pentru cetățenii României.”

Liderul liberal a mai explicat că e nevoie să existe încredere între doi sau trei parteneri, când e vorba de o alianță. Întrebat dacă PNL și PSD ar putea candida împreună la alegerile din 2024, Ciucă a explicat că „această coaliție de guvernare a fost asumată pornind de la responsabilitatea politică pentru trecerea țării prin criza care exista în 2022 și se prefigura”.

Șansele unei alianțe PSD-PNL la alegerile din 2024

„Aici am avut o oarecare intuiție, chiar și președintele țării, când a cerut formarea unei coaliții care să aibă o majoritate parlamentară consistentă care să ia decizii fără să-i fie teamă că nu are susținerea politică. Îmi aduc aminte că erau voci care nu ne dădeau mai mult de trei, patru luni. Eu am văzut această guvernare nu pentru un scop politic, ci pentru a ne asuma responsabilitatea față de țară, pentru a menține echilibrul și stabilitatea politică. În situația în care suntem orice ne trebuia, mai puțin o instabilitate politică, motiv pentru care această coaliție a funcționat și cred eu că a funcționat cât se poate de așezat”, a mai explicat președintele PNL. Ciucă a mai adăugat că „o coaliție sau o alianță politică nu se face de dragul cuiva sau împotriva cuiva” și că „acest construct politic trebuie să aibă în vedere un proiect pentru cetățenii României”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Cozma (PNL): PSD blochează proiectul de lege de interzicere a reclamelor la jocurile de noroc
Marcel Ciolacu a deschis un război doar declarativ cu păcănelele. Proiectul de lege, inițiat de ...