Prințul Andrew, acuzat că a agresat doi minori într-un club de fițe din Kiev

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Prințul Andrew al Marii Britanii se confruntă, din nou, cu acuzații grave de abuz asupra copiilor. Un martor ocular a informat autoritățile că a văzut cum doi copii, o fată și un băiat, erau despuiați, după ce au luat masa cu Prințul, într-un club de mari fițe din Kiev, informează News9live.com.

Martorul, James Obasi, o persoană de origine nigeriană, a avut misiunea de a-l însoți pe prinț în escapada nocturnă din Kiev. La un moment dat – povestește el în fața autorităților – au apărut la masa Prințului doi copii, o fetiță de 12 ani și un băiețel de 10 ani.

Obasi și-a înregistrat declarația în fața camerei și a explicat întregul incident. Video, AICI!

Declarația martorului ocular James Obasi

Prințul Andrew i-ar fi cerut să pregătească un meniu și ceva băutură pentru cei doi copii. Când s-a întors, cu alimentele și sucurile pentru copii, a văzut că prințul Andrew se comportă într-o manieră inacceptabilă cu copiii. A lăsat farfuria și a plecat nervos. Când James Obasi s-a întors, după ceva timp, i-a găsit pe copii într-o stare critică. Erau despuiați și extrem de speriați. Plângeau încontinuu. Potrivit lui James Obasi, acesta a încercat să aibă grijă de copii, dar personalul de securitate i-a luat cu ei. Se presupune că două zile mai târziu, copiii au fost duși la Paris de o delegație britanică într-un avion special.

citește și: PROCESE CÂȘTIGATE / Activistului civic Aurelian Popa îi curg banii de la instituțiile de forță

Cine este prințul britanic Andrew?

Prințul Andrew s-a născut în 1960 la Palatul Buckingham. Este al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a și fratele mai mic al actualului rege al Marii Britanii, Charles. El a primit titlul de Duce de York. Toate distincțiile i-au fost retrase după acuzațiile de hărțuire sexuală. Este considerat Prințul Play-boy.

Britanicii abuzează copiii ucrainieni, promițându-le că-i adoptă

Ucraina este, de asemenea, acuzată de trafic de copii în timpul războiului. Potrivit agențiilor de informații ruse, copiii din Ucraina sunt vânduți în străinătate pe scară largă, în complicitate cu agenția de informații a Ucrainei.

Vasile Prozorov de la agenția de informații a Ucrainei a dezvăluit, în august, că britanici merg în Ucraina și agresează sexual copii, potrivit surselor indiene. Merg în țara devastată de război și zic că vor să-i adopte. O întreagă rețea nu este dezvăluită, potrivit surselor.

News9Live este un serviciu de știri digital în limba engleză cu sediul în Noida, India. A fost lansat pe 2 octombrie 2021 și face parte din rețeaua TV9, care este promovată de Associated Broadcasting Company Pvt Ltd, un joint venture al My Home Group și Megha Engineering & Infrastructure Limited.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Antreprenorii și profesiile liberale ar putea fi salvați de liberali de urgia fiscală a lui Ciolacu
Astăzi, liderii PNL se întâlnesc în ședința Biroului Politic Național, pentru a discuta asumarea răspunderii ...