Concert în memoria lui Adrian Orza

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

Clubul Casa del Retro din Timișoara a organizat un concert de suflet în memoria regretatului Adrian Orza, cel care a fost viceprimar al Timișoarei timp de 12 ani. Evenimentul a a avut loc, după ce Primăria Timișoarei i-a conferit Titlul de cetățean de onoare – post-mortem.

Ideea concertului i-a aparținut proprietarului clubului, Horațiu Dejan, după ce i-a pictat un protret. Mulți dintre cei prezenți joi seara l-au cunoscut pe Orza  la concertele din Club 30 sau Jazzisimo. Familia și prietenii au venit în club de la Sala Capitol, acolo unde, de Ziua Timișoarei, Adrian Orza a primit titlul de Cetățean de Onoare Post – Mortem al Timișoarei.

Au participat prieteni ai lui Orza: Florin Cvasa, Victor Miclăuș, Levi Molnar, Horea Crișovan, Szolt Szabó, Mirela Iacob, Bogdan Nagy și Cătălin Voișian.

„Mi-a plăcut foarte mult de Adi pentru că a ținut cu timișorenii, este principalul motiv pentru care am venit aici. Pe locul doi este motivul de a mă întâlni cu prietenii mei din blues și din celelalte stiluri muzicale pe care Adi le-a susținut în perioada în care a avut putere să le susțină. Nu pot să spun că am fost prieteni apropiați, am fost concitadini care ne-am respectat, a fost un om foarte mișto”, a spus chitaristul Horia Crișovan, liderul trupei Vandercris.

Intrarea la concert a fost liberă, iar beneficiile financiare ale clubului de seară vor ajunge la familia lui Adrian Orza. De asemenea, a fost afișat și un cont pentru cei care doreau să facă o donație.

„Pentru mine e o continuare a prieteniei cu Adi Orza. Faptul că el astăzi a primit titlul de Cetățean de Onoare post mortem, faptul că Horațiu Dejan a propus acest eveniment pentru prieteni, în beneficiul familiei, pentru mine reprezintă o mângâiere sufletească și o continuare a prieteniei. Când iubim pe cineva, îl iubim și după ce nu mai e fizic. Cel mai mult mă dor durerile mamei și al soției, iar faptul că noi continuăm să vorbim despre el, să facem lucruri pentru el și în numele lui, mi se pare că încă o dată arătăm că suntem timișoreni”, a spus jurnalista Lia Lucia Epure, potrivit Ziua de vest.

Adrian Orza a murit în seara de 4 mai 2023, acasă, în localitatea Șag, după ce a suferit un infarct. Avea doar 54 de ani.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lucian Bode: “Patriotismul nu înseamnă zgomot, idolatrie şi orbire”
Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Lucian Bode, a declarat duminică, la o ceremonie organizată la Monumentul ...