Ministrul Adrian Vestea vine cu plin la Timișoara: noul stadion și noua sală polivalentă

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Ministrul Dezvoltării Adrian Vestea a fost ieri la Timișoara, anunțând investiții de peste 550 de milioane de lei în mai multe obiective educaționale și sportive.

”Știu care este așteptarea pe care o au cetățenii din Timișoara, este legată de viitorul stadion, care ar trebui să înceapă cât se poate de repede. S-a finalizat studiul de fezabilitate, suntem în etapa în care se obțin avize, se discută de studiul de trafic din zona respectivă. Este un proiect extrem de mare, un proiect în valoare de 800-850 de milioane de lei în pentru 31.500 de locuri. Avem un alt obiectiv în care beneficiar este municipiul, municipiul Timișoara, unde avem, de asemenea, în în pregătire realizarea unei săli polivalente de 11.000 de locuri. Toate aceste proiecte prin diverse etape de progres. Sperăm ca cât de repede să obținem hotărârea de guvern și să putem să începem implementarea lor”, a mai declarat Veștea, potrivit Ziua de vest.

Noul stadion al Timișoarei are nevoie de două Hotărâri de Guvern, una pentru demolarea vechii arene și a doua pentru începerea construcției.

Deși Consiliul Județean Timiș a depus încă din 2021 documentele aferente, CNI-ul tergiversează de doi ani terminarea proiectului. Acum se află la stadiul de avizare.

Surse bine informate susțin că neclintita Manuela Irina Pătrășcoiu, fosta directoare de la Revista Rebus, ajunsă pe cai mari în instituția care livrează marile proiecte de investiții ale statului, nu ar vrea. Poate că nu e stimulată sau nu e cointeresată? Ar fi manevrată din umbră de tutorii ei pesediști, care în Timișoara nu pot trece pragul de zece la sută, în cazul în care ar candida.

Doamna Rebus plus e uitată în CNI din 2013. Ea a venit după eliberarea Mariei Topoliceanu, omul lui Elena Udrea, din funcție.

Nici Primăria Timișoarei, condusă de Dominic Fritz, nu a finalizat studiul de trafic, ne informează surse locale.

Citește și: După ce a a aruncat în aer podul de la Kerci, Ucraina intră în blocada grânelor

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce a pierdut David Popovici cursa de 200 m la Campionatul Mondial?
După ce a obținut un timp senzațional în semifinale, David Popovici părea că are de ...