Alin Nica: Reconstrucția Ucrainei se va face prin Polonia și România

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Partidul Național Liberal a anunțat mai multe măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, în cadrul evenimentului „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, organizat la Palatul Parlamentului de către Comisia de Infrastructură a PNL, prezidată de Alin Nica, Președintele Consiliului Județean Timiș, care a afirmat că “Reconstrucţia Ucrainei se va face în principal pe două căi importante şi majore: prin Polonia şi România,” a afirmat Alin Nica, președintele Comisiei de Infrastructură a PNL, în cadrul evenimentului „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională”, organizat la Palatul Parlamentului.

„Dezvoltându-și infrastructura de transport spre Republica Moldova și Ucraina, România are şansa să fie principala zonă din care să pornească acest efort mondial de reconstruire a zonelor devastate de război,” a spus Alin Nica.

În ultimii patru ani, s-au dat în folosință 20% din numărul total de km de autostradă din România

PNL a anunțat în cadrul evenimentului că prioritățile formațiunii în viitorul program de guvernare sunt interconectarea rutieră și feroviară cu Ucraina și Republica Moldova, prin dezvoltarea transportului feroviar, dar și alocarea unor investiții majore în Portul Constanța pentru transformarea sa în principalul hub de intrare și ieșire a mărfurilor în partea de sud-est a Europei, potrivit Adevărul.ro.

De asemenea, PNL își propune dezvoltarea nodurilor intermodale de interconectare a diferitelor moduri de transport, respectiv rutier, feroviar, naval și aerian, dar și alocarea a cel puțin 2% pentru investiții în transport din bugetul anual al României.

Reprezentantul PNL a amintit audienței că în ultimii 4 ani au fost dați în folosință aproximativ 20% din numărul total de km de autostradă din țara noastră.

Barajul de pe Nipru a fost aruncat în aer

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noul proiect de regenerare urbană a centrului Timișoarei n-are cruci. Lia Lucia Epure deplânge lipsa de reacție a liderilor bisericilor
Dominic Fritz a fost prins de jurnalista timișoreană Lia Lucia Epure cu musca pe calculator. ...