Fostul Prinț Harry sfidează Înalta Curte de Justiție

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Luni, era programată la Londra audierea Ducelui de Sussex, în procesul intentat unei publicații engleze. Motivul invocat de avocat a tulburat instanța.

Andrew Green KC, de la Mirror Group Newspapers (MGN), partea acuzată, a spus că este „extraordinar” că ducele nu a fost, luni, la Înalta Curte pentru deschiderea propriului dosar luni.

Judecător Fancourt, magistratul care examinează cazul, a adăugat că a fost „puțin surprins” să afle despre absența lui Harry și a repetat că a dat instrucțiuni clare înainte de proces, ca martorii să fie audiați cu o zi înainte.

Petrecerea lui Lilibet i-a încurcat socotelile de program

Avocatul ducelui, David Sherborne, a declarat instanței că Harry va veni probabil marți în fața instanței, fiindcă e obosit după drumul de la Los Angeles la Londra și petrecerea dată pentru sărbătorirea zilei de naștere a Prințesei Lilibet.

Domnul Green, apărătorul publicației The Mirror, s-a declarat tulburat de pierderea timpului. Ducele a dat în judecată Mirror Group Newspapers (MGN) pentru presupuse daune cauzate de publicarea ilegală de informații din viața sa privată, informează The Telegraph.

Reportajul ”Ce este femeia?” – încadrat de Twitter ca ”hate speech”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Italia se confruntă cu o criză a credincioșilor
Rata căsătoriilor în biserică a tinerilor italieni s-a prăbușit. La fel ca cel al botezurilor, ...