Florin Cîțu vrea un guvern fără PSD

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul premier și președinte PNL Florin Cîțu a declarat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că cea mai bună variantă pentru români și pentru PNL ar fi formarea unei coaliții de dreapta – din care ar putea face parte USR, UDMR și minoritățile – sau un guvern minoritar. „Orice alternativă fără PSD la guvernare ar da un rezultat mai bun pentru români”, crede el. De ce nu se face asta? „Poate unora le e frică”, spune Florin Cîțu, citat de Republica.ro.

„Eu cred că astăzi și USR-ul și PNL-ul au maturitatea politică să facă o coaliție de dreapta, putem să discutăm bineînțeles și cu cei care au plecat din PNL, care au format grupul lor, putem să discutăm cu UDMR-ul care este de dreapta, minoritățile. Cred că putem să refacem această coaliție, poate să fie și un guvern minoritar, se poate negocia și un guvern minoritar pentru perioada următoare. Dar eu cred că aceste variante – coaliția de dreapta, un guvern minoritar – sunt alternative care ar da un rezultat net superior pentru români și pentru PNL. Orice alternativă fără PSD la guvernare ar da un rezultat mai bun pentru români”, a afirmat Florin Cîțu.

Fostul premier deplânge scăderea creșterii economice, la doar 0,2 %, în primul timestru, în anul 2021, fiind de 6%. A mai precizat că nimeni din PNL nu dorește la renunțarea la cota unică de impozitare.

Alin Nica: Legăm Timișul de zona schiabilă din Caraș Severin

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Verdictul Consiliul Național de Etică: Lucian Bode n-a plagiat
Consiliul Național de Etică – instituție aflată în subordinea Ministerului Cercetării – a stabilit că ...