Bode îi dă peste bot lui Horodniceanu: Nimeni nu e mai presus de lege

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că IPJ Iași va prezenta astăzi rezultatele verificărilor făcute în cazul procurorului Daniel Horodniceanu, care a avut un conflict verbal cu poliția din Iași, după ce a fost oprit pentru că a depășit autospeciala oamenilor legii fără să semnalizeze, după cum susțin agenții.

Acest lucru știți bine că l-a anunțat IPJ Iași, dar eu nu despre verificare vreau să vorbesc. Ea este la final, m-am documentat și rezultatul verificărilor va fi comunicat astăzi. IPJ Iași are obligația să iasă astăzi și să spună care e rezultatul evaluărilor. Însă un lucru trebuie să ne fie clar tuturor: Nimeni nu este mai presus de lege, indiferent ce poziție ocupi,” a spus ministrul liberal al internelor, potrivit Știripesurse.ro

Oprit în trafic de polițiștii dintr-un sat din județul Iași, procurorul Daniel Horodniceanu s-a răstit la aceștia: „Știți că eu sunt eu?”

Într-o înregistrare video apărută în spaţiul public, Horodniceanu i-a întrebat pe poliţiştii care l-au oprit în trafic dacă ştiu cine este şi i-a ameninţat că îi va contacta pe superiorii lor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. El este vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii și se ocupă de Secția specială a procurorilor care se plâng că le sunt încălcate drepturile.

Alin Nica: Ar trebui să mergem la Bruxelles cu fruntea sus

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Minciunile lui Fritz: Zice că reduce consumul de carburant, dar el a redus parcul auto
Într-o anchetă de excepție, Ziua de vest demonstrează că primarul Dominic Fritz minte de îngheață ...