Cine sunt liberalii care au votat alături de parlamentarii AUR

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

AUR a organizat un protest în fața Parlamentului, înainte de votul Legii prevenirea separării copilului de familie în siguranță a copiilor, de fapt etatizarea acestora, vorba lui Aurelian Popa, activist civic. “Noul Observator al copilului va insera într-o bază de date pe toți cei sub paisprezece ani cu “probleme.” De fapt, citind expunerea de motive, el explică modul în care a fost gândită norma ,tocmai în temeiul legalizării condițiilor de despărțire a copilului de părinte.

Doi deputați ai Partidului Național Liberal au votat, miercuri, alături de parlamentarii AUR, împotriva proiectului de lege pentru prevenirea separării copilului de familie. Cei doi deputați liberali care au votat cot la cot cu AUR sunt Robert Sighiartău și Ben Oni Ardelean, cunoscuți ca fiind membri ai Coaliției pentru Familie. „Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) trebuie să fie oprit! O clonă a Barnevernet-ului în România nu are ce căuta”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL Ben Oni Ardelean.

Întrebat, în direct la un UM de presă, de ce a votat împotrivă, deputatul Robert Sighiartău a spus că deși legea are „un scop nobil,” este un proiect „care avea elemente foarte vagi.”

Alin Nica: Ar trebui să mergem la Bruxelles cu fruntea sus

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bode îi dă peste bot lui Horodniceanu: Nimeni nu e mai presus de lege
Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că IPJ Iași va prezenta astăzi rezultatele verificărilor făcute ...