Parcul cu personaje de basm al lui Alin Nica și schela lui Dominic Fritz

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Primul parc tematic cu tema basmului românesc, Parcul Primăverii din Pădurea Verde a orașului Timișoara, își încheie azi cea de-a doua ediție. Mii de timișoreni, mai ales copii, s-au bucurat de personajele de poveste care și-au făcut apariția în timpul mai multor spectacole.

“Astăzi este ultima zi de Parcul Primăverii! Alături de întreaga echipă de organizatori, vă invit la Muzeul Satului Bănățean pentru mișcare în aer liber, competiții distractive, mâncare delicioasă și concerte!

Parcul Primăverii este un eveniment finanțat de Consiliul Județean Timiș, adus în fața publicului ca și contribuție specială pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii,” a scris Alin Nica pe pagina de socializare, el fiind președintele CJ Timiș.

„Magie si culoare, în weekend, la Parcul Primăverii. Mii de oameni s-au bucurat de vremea bună și au trecut pragul Muzeului Satului din Timișoara, pentru a participa la evenimentele și concertele organizate.

Spațiile de la cele trei scene amplasate în mijlocul naturii au fost neîncăpatoare în fiecare seară, la concertele susținute de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști, iar zona de aventură, teatrul și atelierele au adunat sute de copii veseli și dornici de distracție,” scrie Opinia Timișoarei.

Schela lui Fritz a născut controverse

O controversă s-a stârnit în online despre care eveniment e mai util Timișoarei, în anul când patronează Capitala Europeană a culturii: schela lui Fritz sau expozițiile de la Muzeul de Artă?

Doar Craiova mai are căsuțe tematice din poveștile românești. De când este primar, Lia Olguța Vasilescu, a reușit să pună Capitala Băniei pe harta turistică a lumii.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
THE ECONOMIST: România atrage ca un magnet muncitorii străini
Într-un articol: “Economia fierbinte a României atrage muncitori străini,” the Economist susține că țara noastră ...