Rușii îi așteaptă pe ucrainieni cu dinți de dragon

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Rușii din Donbas se pregătesc de contraofensiva ucraineană. Au construit 30 de km de diguri, cele mai puternice fiind în zona Zaporoje, relevă o analiză Reuters, pe imagini din satelit.

“Șanțurile antitanc din apropierea orașului Polohi, ocupat de ruși în sud-estul Ucrainei, se întind pe 30 km (19 mile). În spate sunt șiruri de baricade din beton „dinți de dragon” și tranșee defensive, unde vor fi poziționați soldații ruși în caz de atac.

Digurile de apărare, prezentate în imaginile din satelitul Capella Space, fac parte dintr-o rețea vastă de fortificații rusești, care se extind din vestul Rusiei prin estul Ucrainei și până în Crimeea, fiind construite pentru un atac major ucrainean,” spune Reuters.

Mii de trupe ucrainene s-au antrenat în Occident pentru a folosi blindatele militare și armele sofisticate, înainte de contraofensiva pe care oficialii ucraineni spun că o vor da, când forțele ucrainiene vor fi pregătite.

Rusia își apără cucerirea

Reuters a analizat imaginile din satelit ale miilor de poziții defensive, atât în ​​interiorul Rusiei, cât și de-a lungul liniilor frontului ucrainean, care arată că este cel mai puternic apărat în regiunea Zaporojie și poarta de intrare în Peninsula Crimeea.

Sursele informate susțin că administrația de la Casa Albă i-ar fi transmis lui Volodimir Zelenski să se gândească la începerea negocierilor de pace, în cazul în care contraofensiva eșuează.

Zilele trecute, liderul de la Kiev l-a sunat pe Xi Jinping, secretarul general al Partidului Comunist din China, pentru a se interesa de condițiile de pace din planul chinezesc. Acesta este agreat de Moscova.

Dominic Fritz demolează cluburile timișorene și îi face “interlopi” pe proprietarii acestora

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lista lui Rareș Bogdan pentru noul guvern
Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, a repetat, din nou, că e dispus să intre în noul ...