PNL a pus mâna pe conducere ANRE

Andrei Marcu ECONOMIC POLITIC

Conducerile PSD și PNL au negociat, astăzi, pentru conducerile Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE) și Autorității Naționale pentru Reglementare în Comunicații (ANCOM), susțin surse politice.

PSD va urma să dețină controlul ANCOM, iar PNL va prelua șefia ANRE. Potrivit surselor citate, în locul lui Dumitru Chiriță, susținut de PSD, va veni constănțeanul Sergiu-George Niculescu, actual secretar de stat din Ministerul Energiei și fost prefect al Constanței. Nu se știe care e propunerea PSD, în locul lui Vlad Stoica, un apropiat al lui Victor Ponta, la conducerea ANCOM.

Comisiile reunite de industrie și energie l-au validat azi pe Sergiu-George Niculescu.

„Omul lui Virgil Popescu”

„L-am adus, e omul lui Virgil (n.r. – Popescu, ministerul Energiei) și al OMV!”, a fost prezentarea făcută viitorului șef al ANRE de George Simion, președintele AUR, în momentul audierii în comisiile din Parlament, potrivit Libertatea.

Sergiu-George Niculescu a terminat Facultatea de Științe Juridice din Constanța, în anul 2004. Are 43 de ani. A fost director la mai multe societăți de comercializare a energiei și a fost nominalizat în CA Romgaz.

Postul de președinte al ANRE este cel mai râvnit dintre toate funcțiile bugetare, pentru că asigură o leafă de 12.000 de euro, pe lună.

Jurnalista Gabriela Moroianu de la Focus Energetic și-a depus și ea candidatura la șefia ANRE, doar că votul este unul eminamente politic.

Donald Trump, săltat în procente de „Justiția independentă”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Doar o coaliție PNL – PSD poate da viitorul primar al Bucureștiului
Doar 29 % dintre bucureșteni se declară mulțumiți de actuala administrație, condusă de Nicușor Dan, ...