Alin Nica salvează onoarea pătată a lui Dominic Fritz

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Fiindcă directoarea Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, adusă de Dominic Fritz n-a fost de acord să pună în sala mare trupul neînsuflețit al marelui folcorist Tiberiu Ceia, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș a salvat penibilitatea situației.

Tiberiu Ceia avea titlul de cetățean de onoare al Timișoarei, distincție care îi conferea un anumit respect, susțin apropiații familiei.

Noua directoare a Casei de cultură a încercat să manipuleze o rudă apropiată, spunându-i că n-ar fi oportună punerea sicriului în interiorul edificiului.

 „Suntem în Postul Mare”

“Tiberiu Ceia a fost depus, așa cum se face în marile orașe ale României, așa cum se depun marii artiști ai unei țări, în Sala Centrului de Cultură și Artă a Consiliului Județean Timiș, prin grija și respectul a doi oameni: solista bănățeană Liliana Laichici, directoarea CCA și a domnului Alin Nica, președintele CJT, doi oameni care au fost fericiți să ajute. Și să respecte. Și să-și arate umilul loc într-o lume perturbată de neputința de a fi buni. O lume dominată de orgolii, de ură, de răutate infinită. Apoi, suntem în Postul Mare, înmormântarea a fost în preziua Sfintei Sărbători a Floriilor la catolici. Credeam că aceste valori creștine ar fi putut mângâia atmosfera. Dar nu. Nu l-a sensibilizat pe primarul Fritz, care este, din declarațiile sale, catolic practicant. Credința ne face mai buni, mai îngăduitori, nu sfidători. Nu aroganți!” – scrie Lia Lucia Epure într-un editorial din Ziua de vest.

„Tiberiu Ceia va cânta în Cer cântarea iubită, ”Frumoasă vecina noastră”, dar neputincioșii răgușiți ai politicii locale vor eșua în răgete ce ne vor sparge timpanele!”, mai scrie autoarea.

Ne paște o nouă recesiune

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Olaf Scholz la București / În căutarea imperiului pierdut?
Autor Adrian Severin Pe când Germania este devastată de greva lucrătorilor din transporturi până în ...