170.000 de Euro / Dominic Fritz își face ziar de propagandă

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Primăria Timișoara a lansat pin SEAP o licitație prin care oferă 170 de mii de euro pentru o societate care să scrie, să tehnoredacteze și să tipărească ziarul primăriei, anunță Opinia Timișoarei. Se dorește un tiraj de 100 de mii de ziare pe lună.

„În baza contractului care se va încheia, vor fi prestate servicii de editare (redactare, machetare, paginare și corectare a materialelor furnizate de achizitor sub formă de texte și imagini conform unui ghid de punere în pagină), tipărire și livrare la unitatea specializată în difuzare/ distribuire a publicației ziar “Monitorul Primăriei Municipiului Timișoara”, în conformitate cu cerințele impuse în documentația de atribuire. Ofertanţii vor edita, tipări și livra un număr de 100.000 de exemplare/luna, respectiv 1.200.000 exemplare/an ale ziarului Monitorul Primăriei Municipiului Timișoara„, se arată în anunțul postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Conform documentației, noul Monitor al Primăriei Timișoara va avea un format de tip A4, în 12 pagini full color.

Pe vremea lui Nicolae Robu, Primăria oferea de două ori și jumătate mai puțini bani

La începutul anului 2017, Primăria Timișoarei, condusă de Nicolae Robu, era dispusă să acorde  344.820 de lei, fără TVA pentru redactarea și tipărirea Monitorului Primăriei, adică 70.085 de Euro pe lună. În final, licitația a fost adjudecată cu 19.400 de lei, fără TVA, de către SC Gutenberg SRL, din Arad, la prețul de 19.400 lei, fără TV, conform debanat.ro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Caporalul Pupăză din “Trăsniți în NATO” – candidatul PNL Vâlcea la viitoarele alegeri județene
Actorul Grig Chiroiu, bine cunoscut pentru rolul Caporalul Pupăză din serialul “Trăsniți în NATO,” a ...