Vladimir Putin a vizitat Mariupol

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL

Celebrul oraș al fake-news-ului cu bombardamentul maternității, Mariupol a fost vizitat de Vladmir Putin.

Pentru prima dată de la începutul atacului rusesc asupra Ucrainei, liderul de la Kremlin a vizitat teritoriile ocupate din țara vecină. Potrivit unei declarații a președinției ruse, Putin a efectuat o „vizită de lucru” în orașul-port Mariupol de pe Marea Azov, care fusese distrus de luptele aprige din trecut. După ce a ajuns cu elicopterul, a făcut un tur pentru a vedea situația de la sol și a vorbit și cu unii dintre orășeni.

Viceprim-ministrul Rusiei Marat Chusnullin i-a prezentat lui Putin progresul lucrărilor de reconstrucție, potrivit agenției de presă de stat Tass, citat de Kurier. Sâmbătă după-amiază, Putin a vizitat Crimeea, o peninsulă anexată de Ucraina în 2014. Televiziunea de stat a arătat imagini cu liderul de la Kremlin deschizând o școală de artă pentru copiii din Sevastopol.

Putin sfidează Curtea Penală Internațională

Rusia a lansat un atac asupra Ucrainei pe 24 februarie anul trecut. Mariupol a fost asediat de trupele ruse, încă de la început, dar nu a căzut sub controlul Rusiei, până pe 20 mai 2022. Orașul a suferit distrugeri masive în timpul luptelor. Imagini cu maternitatea bombardată au făcut înconjurul lumii, deschizând campania de producere a emoțiilor. La scurt timp, specialiștii militari au constatat că de pe zidurile clădirii lipsește sângele.

Vladimir Putin este dat în urmărire generală. Curtea Penală Internațională, din cadrul ONU, a eliberat un mandat internațional de aducere. Practic, ar trebui să fie extrădat din țările membre ale ONU.

florentin tuca

Florentin Țuca: Lăsați copiii în pace!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Aflat la Mar-a-Lago Club, în SUA, Rareș Bogdan îi transmite lui Bogdan Aurescu „salutări de la …Kremlin”
Rareș Bogdan îi transmite noi salutări lui Bogdan Aurescu, “ministrul care nu e liberal,” de ...