Dorel Săndesc a demarat lupta împotriva fumatului în Spitalul Județean Timișoara

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse INEDIT

Fostul secretar de stat din Ministerul sănătății și conducătorul medicilor anesteziști din România, Dorel Săndesc, este noul director al Spitalului Județean Timiș. Din această poziție a pornit lupta împotriva fumatului în spital.

A existat un control inopinant prin mai multe cabinete medicale. Acesta a descoperit că se fuma în mai multe locuri, în interior, nu în exterior.

Dorel Săndesc a transmis un mesaj pe grupul intern de whatsapp

”Constatările sunt crunte, am văzut și eu fotografiile… e grav, cu atât mai mult cu cât am anunțat intenția celor în drept să controleze. Și cred că se vor aplica sancțiuni. Și nu pot să le contrazic în fața realității. La fel de serioase sunt și problemele de atitudine și îndeplinirea atribuțiunilor de serviciu! O să rog să se facă un raport în acest sens. Vreau să ne respectam, să ne simțim bine împreună, dar pentru asta este o condiție necesară și obligatorie: întâi să ne facem treaba!” – scrie Ziua de vest.

Când se deschide Programul Casa Verde Fotovoltaice? Dosarul cu șină e voluminos

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ADRIAN SEVERIN: Hoții strigă hoții!
Rețelele Soros și Rockefeller Brothers Foud, susținătorii Organised Crime and Corruption Reporting Project, finanțează o ...