Dan Motreanu îl acuză pe Marcel Ciolacu că asmute liderii locali contra PNL

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul Dan Motreanu, președinte al PNL Giurgiu, reclamă proasta coabitare la guvernarea locală cu PSD, care recent, prin consilierii săi locali, s-au opus unui proiect de de înființare a unui consorțiu pentru învățământul dual.

Legea învățământului și a administrației locale permit asemenea asocieri dintre un investitor local și entitatea administrativă, în sensul că tinerii pot face o școală de meserii și ulterior au asigurat un loc de muncă.

”Voi depune toate eforturile pentru ca tinerii din Giurgiu, Călăraşi şi Teleorman să aibă şansa de a avea acces la un campus de învăţământ dual. Sunt dezamăgit de votul consilierilor PSD din Consiliul Local Giurgiu de respingere a proiectului referitor la constituirea consorţiului pentru învăţământul dual. Au respins posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a realiza acest proiect”, spune Dan Motreanu pe Facebook.

Europarlamentarul liberal mai zice că ”un astfel de consorţiu poate beneficia de finanţare din bani europeni pentru construirea unui campus profesional integrat, liceal şi universitar.”

Liderul local al PSD i-a acuzat pe liberali că omoară oameni

” Vor fi construite spaţii de învăţământ, spaţii de cazare, cantine, baze sportive, săli de lectură, bibliotecă, spaţii de recreere. Ţinând cont de cerinţele de pe piaţa muncii, se urmăreşte diversificarea calificărilor şi creşterea numărului absolvenţilor învăţământului dual. Elevii înscrişi în învăţământul dual de nivel liceal vor putea să urmeze programele de învăţământ universitar,” mai spune Motreanu.

Tensiunea dintre PNL și PSD e mai veche în Giurgiu. În urmă cu ceva vreme, deputatul PSD şi lider al organizaţie social-democrate din Giurgiu, Marian Mina, l-a întrebat în ianuarie pe liderul PNL Nicolae Ciucă „de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?!”, în contextul în care o femeie fusese omorât de câini în zona Lacul Morii, în Sectorul 6, aflat sub administrarea unui primar liberal, iar trei persoane au murit după accidentul de la cariera Jilţ Sud, „sub conducerea PNL a Complexului Energetic Oltenia.”

Lucian Bode: românii s-au comportat exemplar cu refugiații ucraineni

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
La Poarta Brandenburg renasc mitingurile pentru pace
Manifestul pentru pace, semnat de peste jumătate de milioni de cetățeni germani, se transformă în ...