Doi europarlamentari liberali se tem de Greblă

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Deși voturile erau deja negociate pentru Toni Greblă să fie noul președinte al Autorității Electorale Permanente, europarlamentarii Rareș Bogdan și Dan Motreanu au cerut premierului și președintelui PNL, Nicolae Ciucă să nu accepte controlul total al autorității de către social-democrați.

„Au spus că nu putem să lăsăm PSD să controleze AEP, totuși avem patru runde de alegeri în 2024. Ce facem, avem încredere în PSD că vor avea grijă ca totul să fie corect? Nu putem avea alegeri libere, dar controlate integral de PSD”, a fost avertismentul transmis lui Nicolae Ciucă, potrivit unor surse care au participat la întâlnire.
Liberalii ar dori ca măcar o funcție a instituției să le revină: președinte sau secretar general al AEP.

„A fost o discuție aprinsă pentru că Ciucă promisese că nu va permite ca PSD să aibă ambele funcții, iar acum se întâmplă asta. Ciucă nu poate să vândă AEP la PSD,” a spus un alt participant la ședință.

PNL vrea să speculeze problemele cu legea ale secretarului general din AEP Liberalii încearcă să forțeze în discuțiile din Coaliție să obțină măcar funcția de secretar general. Poziția este ocupată, în prezent, de Constantin Mitulețu-Buică, fostul șef al AEP, care și-a dat demisia din funcția de președinte la începutul anului, susține Adevărul.

Se prăbușește interesul britanicilor pentru mașinile electrice!

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalii constănțeni se laudă că au obținut 300 de milioane de euro de la guvern
Cu mare pompă, liberalii constănțeni anunță că au reușit, ceea ce nimeni înaintea lor nu ...