Dan Motreanu aruncă nucleara: Marcel Ciolacu își încurajează subordonații să atace miniștrii PNL

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că ar vrea să existe o coaliție cu PNL, nu doar la nivel central, dar și la nivel local, acolo unde cele două partide se dușmănesc, Dan Motreanu aruncă nucleara: oamenii PSD sunt puși să atace partenerii liberali din guvern, cu o comandă de la centru.

” Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate județele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe  lucruri care ne despart,  atâta timp cât Președintele Presdintele PSD Marcel Ciolacu îi incurajează pe unii dintre reprezentanții săi în teritoriu să îi atace pe miniștri PNL și pe reprezentanții administrației locale PNL,” a spus Motreanu, într-o declarație de presă.

Recent, Florentina Stănculescu, prefectul PSD al județului Giurgiu, „a blocat bugetul județului și toate proiectele localităților din Giurgiu,” conform deputatei liberale Gabriela Horga.

 

Dan Motreanu a prezentat public postarea noului președinte al filialei județene Marian Mina, cu referire la colegii de guvernare: “Câtorva capete înfierbântate de la #PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă. Mai uşor cu nervii, colegi de la PNL, că aveţi jumătate dintre miniştrii voştri cu probleme!”

citește și: Spiegel: Serviciile de informații germane susțin că ucrainienii pierd o mie de soldați pe zi

“Este exclus ca șeful unei organizații slabe a PSD, cum este cea de la Giurgiu, să atace într-o postare trei miniștri ai PNL, și nu este prima dată, și nu doar pe miniștrii PNL,  altădată și pe reprezentanții PNL din conducerea CJ Giurgiu, fără să aibă aprobarea președintelui sau a conducerii centrale PSD,” mai spune europarlamentarul Dan Motreanu.

Marian Mina a fost învins de către liberali în alegerile locale din 2020, pierzând postul de președinte al Consiliului Județean. Repus din nou în funcție, de către Marcel Ciolacu, a început să atace dur colegii de coaliție guvernamentală. Dan Motreanu crede că atacul lui Mina este avizat de Marcel Ciolacu.

Înainte de alegerile locale, mai mulți primari din PSD au trecut la PNL.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
alexei Arestovici
Alexei Arestovici (fostul consilier al lui Zelenski): Ucraina are foarte mici șanse să câștige războiul
Creditat înainte de război cu șanse de a fi premier al Ucrainei, Alexei Arestovici, principal ...