Rareș Bogdan: există o relație foarte bună între Ciolacu și Ciucă

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

Prezent într-o emisiune a Realitatea Plus, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a recunoscut relația foarte bună între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. În același timp, a spulberat speculațiile că s-ar încălca protocolul coaliției de guvernare, privind rotația premierului și a celor trei ministere cheie, care trebuie să revină PNL, transporturile, finanțele și economia.

„Vorbim despre un protocol care înseamnă o coaliție tripartită, care s-au pus la masă și au înțeles că e nevoie să ia măsuri pentru a oferi stabilitate României. Conform protocolului, în mai va urma să existe o rocadă între PSD și PNL la nivel de prim-ministru, iar mai departe și între ministere. Dacă va exista înțelegere și înțelepciune și, de bună-voie și cum mult bun simț, se va ajunge la concluzia că sunt miniștri care să facă un pas în spate și să vină alții, se va ajunge la un acord,” spune Rareș Bogdan.

Liderul PNL a declarat că nu se pune problema ieșirii partidului de la guvernare, subliniind că “există o relație foarte bună intre domnul Ciolacu și domnul Ciucă la nivel de președinți de partid. Când cei doi se vor pune la masă și vor stabili ca acest protocol nu reprezintă „Tăblițele lui Moise” și că pot să existe schimbări benefice pentru partidele Coaliției, atunci se vor lua măsuri.”

Potrivit prim-vicepreședintelui PNL în cazul în care PSD dorește să-l mențină pe Sorin Grindeanu la Transporturi și pe Câciu la Finanțe atunci „noi consideram că nu se va face rotativa și dl Ciucă va ramane premier. Pozitia mea, a lui Dan Motreanu, a Alinei Gorghiu, a lui Gheorghe Falcă, a lui Vasile Blaga e asta”, a spus Rareș Bogdan.

Spre un candidat comun PSD-PNL

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șeful căilor ferate din Ucraina ironizează România
În contextul în care Ministerul Transporturilor a făcut eforturi substanțiale, pentru finalizarea linilor ferate, în ...