PNL conduce în sondajele din Timiș / Alin Nica admite că Nicolae Robu are prima șansă

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, admite că Nicolae Robu câștigă en-fanfare alegerile locale din Timișoara, potrivit ultimei cercetări sociologice. PNL este cotat cu 30% în județul Timiș, fiind secondat de PSD cu 22%. Cercetarea sociologică s-a făcut la cererea PNL.

Deși și-ar dori un candidat mai tânăr, Alin Nica, șeful PNL Timiș, recunoaște că o candidature independentă a lui Nicolae Robu ar încurca socotelile.

„Dacă ar fi să ne uităm pe sondajul pe care l-am făcut în noiembrie, în momentul de față, Nicolae Robu nu are contracandidat. Fritz pierde pe orice variantă ar pune PNL ca și candidat, evident, cu condiția să nu candideze ca independent domnul Robu. Fiindcă atunci… și atunci câștigăm, dar lucrurile sunt mai nuanțate. Nu cred că este o chestiune de a-l convinge să candideze sau nu, pentru că nu putem să constrângem pe nimeni să facă acest pas. Sigur că mi-aș dori să fie o persoană mai tânără, nu că experiența dată de vârstă ar fi neimportantă, dar ține de ceea ce își dorește populația.”, a declarat Alin Nica pentru expressdebanat.ro.

Președintele PNL Timiș reia tema competiției interne de partid în urma căreia va fi stabilit candidatul la Primăria Timișoara în 2024. Va fi mult decât un concurs de frumusețe, dă asigurări liderul PNL, potrivit Express de Banat.

Robu se poate înscrie în cursa internă din PNL

„Domnul Robu, la fel ca orice alt membru PNL, e liber să se înscrie în această cursă internă, în vederea desemnării de către partid, în 2024, ca și candidat. PNL este văzut în momentul de față ca partidul numărul 1 în Timișoara și oamenii își îndreaptă atenția cu predilecție către noi, în a veni cu soluția la experimentul ăsta dezastruos și dureros pentru oraș, care se numește administrația USR. În consecință, facem din această responsabilitate o chestiune serioasă și de aceea lansăm această dezbatere în interiorul partidului, dar care va fi deschisă și către societatea timișoreană pentru a primi impuls și din exterior în ceea ce privește proiectele cu care vin potențialii noștri candidați. Vom dori să avem o dezbatere aplicată, nu doar un concurs de frumusețe, ci o dezbatere aplicată pe temele de interes major pentru oraș și care să vină cu soluții concrete la problemele cu care Timișoara se confruntă.”, a mai explicat Nica.

În sondajul efectuat de PNL Timiș, în luna noiembrie 2022, Nicolae Robu este cotat cu 40%, intenție de vot, iar Dominic Fritz, 21%.

Alin Nica și Nicolae Robu au făcut mereu parte din tabere diferite din PNL-ul județean Timiș.

Alin Nica îl acuză pe senatorul USR, Raoul Trifan, că n-are școală

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fostul premier Adrian Năstase întrevede redeșteptarea puterilor expansioniste: Austria, Turcia și Rusia
La sfârșit de an, puțini se hazardează în predicții de viitor. Mai ales că variabilele ...